Žiūrėti Dirželis, Originali Žiūrėti Juosta Žiūrėti Reikmenys Aukštos Kokybės Žiūrėti, Diržas Dirželis Watchbands Už Xiao mi Žiūrėti Spalvos Pledas

Žiūrėti Dirželis, Originali Žiūrėti Juosta Žiūrėti Reikmenys Aukštos Kokybės Žiūrėti, Diržas Dirželis Watchbands Už Xiao mi Žiūrėti Spalvos Pledas

s166894

Nauja

Yra sandėlyje

€1.16 €0.81
Vnt.

Žymos: mi juosta epacket, intervalai mi juosta, mi juosta durų, mi grupė siūlo, paveikslas mi juosta, drobės juosta mi, mi 8 grupė, filialų mi juosta, mi juosta porą, gabalas mi juosta.

Savybės:

1. Nuostolis-įrodymas dizainas: Naujos apyrankės dizainas, tvirtas pamušalas struktūra, apvyniotas aplink pagrindinę apyrankę, išvengti nuostolių pagrindinė apyrankės.Naujos apyrankės sagtis yra įtrauktas į apyrankė, kuri yra nedaloma visuma.

2. Aplinkos silikagelis: Pasirinkite medžiaga mėgautis, kaip oda.Medžiaga yra purvinas ir sunku, bet ji yra labai minkšta ir patogi įvyniojimas aplink riešą.Tegul patirtį panašų malonumą.

3. Akyto Poziciją Dizainas: Su akyto dėvėti asortimentą, nesijaudinkite dėl to, ar jūsų riešo yra didelis ar mažas.Visada yra skylė, kad jūs žinote, ir yra šalia jūsų.

Aprašymas:

Atsparus vandeniui, galima skalbti: dirty atsparus, gali būti plaunami iš karto su vandeniu, ilgalaikio ir gaivus

Techniniai duomenys:

Spalva:žalia,balta,juoda,oranžinė,mėlyna

Medžiaga:silikonas

Pakuotė:

1 * dirželis žiūrėti

Pastabos:

1. Dėl skirtumo tarp skirtingų monitorių, nuotrauka gali neatitikti faktinių spalva elementą.Mes užtikrintas stilius-tai tas pats, kaip parodyta paveikslėliuose.

2. Prašome leisti šiek tiek matmens skirtumas dėl skirtingų rankinis matavimas.

Nė vienas klientas komentarus šiuo metu.

<

Panašūs produktai