Universalus Automobilių Interjero Dvigubos Puodelio Laikiklis Išsiplėtimo Auto Gėrimų Laikymo 360° Besisukantis Reguliuojamas Bazės Pasukti ABS Juoda

Universalus Automobilių Interjero Dvigubos Puodelio Laikiklis Išsiplėtimo Auto Gėrimų Laikymo 360° Besisukantis Reguliuojamas Bazės Pasukti ABS Juoda

s165952

Nauja

Yra sandėlyje

€18.73 €14.23
Vnt.

Žymos: pildymas trinamos juoda, honda cm 125 bako dangtelis, honda covic žibintas 2007, pildymas kasetė hp21, quily pardavimas, rąstiniai namai, honda cr 250 smagratis, obersized hoodie minkštas, pildymas fujitsu vaizdo kamera, obdstar x100pro touch.

Universalus Automobilių Dvigubos Puodelio Laikiklis Išsiplėtimo Auto Gėrimo Laikiklis 360 * Kurie Sukasi Reguliuojamas Bazės

Būklė: 100% naujas Spalva: Juoda Medžiaga: ABS Aukštis: apytiksl. 18.8 cm(7.4 colių) įtraukta:

1 x Puodelio Laikiklis

1 x Instrukcija

16 x Kempinė Rezervo Pagalvėlės

Tai Yra Atsarginių Dalių Pakeitimas Elementas, Bet Ne Originali Pastaba:

1) Visi matmenys yra matuojami vertus, gali būti nedidelių nuokrypių.

2) Spalva gali šiek tiek skirtis dėl spalvų nustatymo kiekvieno stebėti.

Produkto Matmenys:

Ypatybė:

1) Pagal pradinio gamyklos specifikacijas.

2) 2-in-1 Automobilio puodelio laikiklį su 360° pasukti bazę.Pagrindo viršutinio puodelio laikiklis gali suktis 360 laipsnių laisvai,Vieno Automobilio puodelio laikiklį galima keisti į du naudoti, ir du gėrimai gali būti laikomi tuo pačiu metu.

3) pozicija automobilio puodelio laikiklį extender " gali būti perkeliama ir koreguojama, atsižvelgiant į vietos automobilio kėbulo, kuri yra patogiausia vieta jums pasiekti savo gėrimą.

4) Jis yra mažo dydžio ir didelio gebėjimus, didžiausią dėmesį skiriant sutaupyti vietos jūsų automobiliui.

5) Reguliuojamas viršutinio puodelio burną plotis: viršutinio puodelio laikiklis, adapteris gali būti pakoreguota, kad atitiktų taurės kūno skersmuo 3.0"-5.9", Ir tinka daugeliui 20 oz vandens butelių, didėja galimybė daugiau naudotis puodelio laikiklis ir posėdžio daugiau saugojimo reikalavimus.

6) Jūs galite ne tik saugoti savo telefoną, iPad, gėrimų, vandens, puodelis, Kavos,ar net trumpąją makaronai visapusiškai išnaudoti erdvę automobilyje.

7) Ne slydimo puodelio laikiklis apačioje, kad butelių laikikliai daugiau stabilus: Kiekviena dvivietis puodelio laikiklis buvo suteikta 16 nemokama anti-slydimui ir atsparus smūgiams sponge pagalvėlės.

8) Jeigu yra skirtumas tarp įrengimo vietos ir pagrindo, puodelio laikiklis, pagalvėlė kempinės padas turi būti naudojami įdaru, kuris gali ne tik sumažinti vibraciją, bet taip pat, kad taurės savininkas daugiau kaip stabilus.

9) Tuo pačiu metu, apačioje, puodelio laikiklis, kurioje taurės kūno dedamas taip pat turi ne slydimo kempinės padas, kuris gali stabilizuoti.

10) Saugus, o vairuotojo: Šis 2 IN 1 automobilio puodelio laikiklį bus jums sutaupyti daugybę kartų iš kasti tarp sėdynės ir konsolė rasti savo nukrito mobilųjį telefoną, kreditines korteles, pinigų, raktų, monetų, rašikliai, piniginės ir kt.

11), Kad jūsų šeima ir draugai, laimingas ir saugus važiuojant, puiki dovana žmonėms, kurie tau rūpi.

12) Tinka daugeliui automobilių modelių: Ši papildoma automobilio puodelio laikiklis išsiplėtimo tinka daugumai modelių, tik keletą modelių su itin siaura taurė burną pozicija nėra taikoma.

Nė vienas klientas komentarus šiuo metu.

<

Panašūs produktai