Atsparus smūgiams, "Bluetooth" Ausinių Saugojimo Maišelis Anti-rudenį talpinimo Oxford Medžiaga EVA Ausinės Atveju Duomenų Kabelis laisvų Rankų įranga Krepšys

Atsparus smūgiams, "Bluetooth" Ausinių Saugojimo Maišelis Anti-rudenį talpinimo Oxford Medžiaga EVA Ausinės Atveju Duomenų Kabelis laisvų Rankų įranga Krepšys

s164543

Nauja

Yra sandėlyje

€3.58 €2.69
Vnt.

Žymos: ausinių dėklas, dėklas ausinių, medžiaga atveju ausinės, "bluetooth" laisvų rankų įranga f910, ausinių dėklas, ausinės turas, bt laisvų rankų įranga, 20 cm krepšys, belaidžio headphon, maži maišeliai saugojimo ausinių.

Aprašymas:

Medžiaga: EVA

Dydis:16*15*8 cm

Tipas:Sandėliavimo Krepšiai

Spalva:juoda, mėlyna, spalva

Modelio Tipas:kamufliažas, kietas

Kiekis:1

Produkto Pavadinimas:Ausinių saugojimo maišelis

Vartojimo sritis:sandėliavimo ausines

Pakuotės turinys:saugojimo krepšys *1

Savybės:

1. Stilius yra naujas, spalva yra daug, o pasirinkimas yra gausiai.Elastiniai apsaugos formą, galite išvengti poveikio iš išorės jėga, ausines, ir gali lengvai laikyti ausinių ir arti kūno.

2. Taikytinos modeliai: Tinka Maršalo pirma karta, antra karta, ir kiti dėvėti sulankstomos ausinės, geležies trikampis FC 700, FC 707, SJ 33, SJ 55, SJ 3, SJ5, FW 3, FW33 ir kitų ausines taip pat gali būti naudojamas puikiai.

3.Daugiafunkcinis ausinių saugojimo bylos: ausinės,ausinių,duomenų kabelis,raktų,monetų,U disko, atminties kortelės, kortelių skaitytuvas, bluetooth, laisvų rankų įranga,auskarai, žiedai ir kiti smulkūs objektai, kad geriausia, efektyvus ir patogus apdailos,gražus ir praktiškas.

4.Aukštos kokybės EVA medžiaga: ekologiška bekvapį, didelio lankstumo funkcijų; iš esmės nėra rodomi paviršiaus šveitimas, išblukimo ir pan.; ilgai vartojant neturi įtakos sveikatai.Vidaus vilnonių audinių, tam tikru mastu, sumažinti dėvėjimosi ir plyšimo, laisvų rankų įranga, Ir medžiaga yra stipri ir patvari.

5.Tvirtas,lygus ir lengvai ištraukti, jokiu rūdžių, jokių gaudyti ar blukimas, pabrėžti kokybės prekės.

6.Geras anti-shock poveikio,veiksmingai mažinti poveikį, todėl, kad ausines ir kiti elementai ausinės atveju nuo sugadinimo.Mažas, lengvas ir patogus,pasirengę būti įtraukti į krepšyje ar kišenėje.

Dydžių Lentelė:

Dydis:16*15*8 cm

Paketą sudaro: 1*Ausinių saugojimo maišelis

Pastaba:

Dydis rankinis matavimas gali turėti tam tikrų klaidų, ji yra intervale ±1 cm, tikrąjį dydį, turi būti taikomas faktinis daikto.

Dėl skirtingo apšvietimo ir fotografavimo sąlygos, spalvos vaizdas gali skirtis nuo esamo gaminio.Prašome kreiptis į tikrasis produktas.

Nė vienas klientas komentarus šiuo metu.

<

Panašūs produktai