3200/Min Elektros Masažas Ginklą Gilus Raumenų Fascial Kūno Audinių Mušamieji Mažas Fitneso Įranga Rūgšties Paramos Skausmas Atsipalaiduoti Papildymo

3200/Min Elektros Masažas Ginklą Gilus Raumenų Fascial Kūno Audinių Mušamieji Mažas Fitneso Įranga Rūgšties Paramos Skausmas Atsipalaiduoti Papildymo

s164395

Nauja

Yra sandėlyje

€20.21 €12.12
Vnt.

Žymos: 6 greičio masažas ginklą, masturbator prostata, žymeklis parkeris rinkinys, aukšto dažnio priemonė, kaukė stilingas, thersgun, kaukė rankšluostį, 5 greičio masažas ginklą, tušas kaukė, gabaritiniai padangos.

Aprašymas:

Ar jūs dažnai neramus šių klausimų?

- Raumenų skausmas po sporto

- Raumenų įtampą po didelio intensyvumo pratybų

- Backaches ir standus kaklo po sėdi biure ilgą laiką

Naują high-tech giliųjų audinių masažas ginklą padeda jums išspręsti visas problemas, mažina raumenų įtampą, padidina kraujo tekėjimą, išyra rando audinį.

Su 5.4 dydžio ir 485g svoris, raumenų massager suteikia jums daugiau patogūs ir patirtimi.Tai maždaug tokio pat ilgio, kaip mobilųjį telefoną, jūs galite įdėti jį į savo rankinę ar kuprinę, ar jis yra namuose, biuruose, lauko, jūs galite naudoti ją bet kuriuo metu ir bet kurioje vietoje.

apie:

- Nešiojamų Mini Masažas Ginklą: 5.4 mini dydžio, tik 485g svorio.Lengvas ir nešiojamas, galite įdėti ją į rankinę ar kišenę, ir jį naudoti namuose, biure, sporto salėje ar lauke, etc.Jei jūs turite šis mažas massager ginklą, jūs galite sumažinti raumenų nuovargį ir skausmą, bet kuriuo metu ir bet kurioje vietoje.

- Galingos kaip didelės massager ginklą: 4 masažo galvutės ir 4 greičio lygiai teikti tikslinę gydymas, kiekvienai raumenų grupei.Nors pistoletas yra mažas ir kompaktiškas, jis nebus sumažinti energijos.Su 1800rpm-3200rpm vibracijos greitis, galite reguliuoti dažnį, atsižvelgiant į skirtingas dalys, suaktyvinti raumenis, stimuliuoja kraujo tekėjimą, sumažinti raumenų atsigavimo laikas, ir skausmą prie kūno.

- Ilgalaikis Giliųjų Audinių Massager: Built-in trijų 2400mAh ličio baterijas, su brushless didelio sukimo momento variklis šis pistoletas massager gali būti nuolat paleisti apie 6 valandų, kai visiškai įkrautas.Suderinta su tipas-C kabelio, įprastą mobiliojo tipas-C USB kabelis, taip pat gali imti ji. ( Patarimas: negalima naudoti, kai baterija įkraunama.)

Handheld Matinis Metalo Fascial Ginklą: aukščiausios kokybės aliuminio lydinio korpusas, su massager yra stipresnis šilumos varža, atsparumas įbrėžimams ir šilumos išsklaidymo.Jo metalinis korpusas yra aukštos kietumas ir anti-drop, tačiau poveikis nuo kritimo iš aukščio, gali sumažėti variklio struktūra.Taigi, pabandykite išvengti elemento mažėja.

Techniniai duomenys:

Mokestis Uostą: Tipas-C

Medžiaga: Aliuminio Lydinys

Baterijos Talpa: 2400mAh

Svoris: 485g

Greičio Vibracija: 1800/2100/2500/3200/Min

Įkrovimo Laikas: 2-3 Val.

Darbo Laikas: 4-5 Val.

Variklio Galia: 15W

Prekės Dydis: 5.4 x 3.55 x 1.77 į

Pakuotė:

1 x Masažas Ginklą

4 x Masažas Vadovai

1 x Tipo C Kabelio

1 x Vartotojo Vadovas

Nė vienas klientas komentarus šiuo metu.

<

Panašūs produktai