Naujas Žiemos Lauko Vėjo Motociklo Daiktadėžė Anti-slip Šiltas Slidinėjimo, Dviračių, Jojimo, Laipiojimo Pirštinės " Touch Screen Vairavimo Pirštinės

Naujas Žiemos Lauko Vėjo Motociklo Daiktadėžė Anti-slip Šiltas Slidinėjimo, Dviračių, Jojimo, Laipiojimo Pirštinės " Touch Screen Vairavimo Pirštinės

s16170

Nauja

Yra sandėlyje

€4.58 €3.02
Vnt.

Žymos: prancūzija mėgstamiausia žibintai apšvietimo pagal kabinetas, prancūzija mėgstamiausia namų apyvokos prietaisai kavos aparatai, prancūzijos vietos tendencijos papuošalai karoliukai, priedai, prancūzijos vientisų spalvų moteriški drabužiai antblauzdžiai, prancūzijos karšto paieškos sode saugojimo krepšiai, prancūzijos karšto paieškos žibintai apšvietimo prožektoriai, ekonomiškas prancūzija viršų tendencijos nagų šepetėliai, kaštų efektyvumas (per 5 jav dolerių) vairo apima, naujas produktas, batai ir drabužiai, moteriškos šlepetės.

Savybės:

1. Vandeniui atspari medžiaga saugo jūsų rankas šiltu ilgą laiką.

2. Temperatūra yra žemiau -22 °F iki -4 °F. Aukštos kokybės medvilnės išlaiko šiltas ir vidinės vilna yra veiksminga šilumą.

3. Minkštas ir visiškai padengti silicio dioksido gelis, palmių ir sustiprinti pirštų užtikrinti, kad slidės yra galingas ir lankstus, rankenos ir nykščiu gali būti naudojamas su jutiklinio ekrano telefonas.Ji yra lanksti ir atspari žiemos sporto.

4. Reguliuojamas užfiksuotas riešo dirželiai ir nailono sagtimi uždarymo apsaugoti nuo šalto oro lauke.

5. Pamušalas yra labai minkštas ir oda jaučiasi patogiai.Tai bus puiki dovana jūsų šeimos nariams, draugams ir kolegoms, žaisti žiemos sportas (slidinėjimas, automobilių, dviračių).

Techniniai duomenys:

Medžiaga:Polar fleece

Lytis:Vyrai,moterys,unisex

Tipas:Pilną Piršto

Spalva:Juoda

Dydis:S/M/L/XL

Sezonas:Žiema

Tinka:Slidinėjimo,snieglenčių,dviračių sportas,alpinizmas,žygiai,veikia

Savybės:Šiltas,Vėjo,neslystantis,Jutiklinis Ekranas,atsparus Vandeniui

Dydžių Lentelė:

Dydis-----Palmių plotis(cm)----didžiuoju Pirštu ilgis(cm)

S--------7.5-8----------------7-7.5

M-------8-8.5----------------7.5-8

L--------8.5-9----------------8-8.5

XL------9-9.5----------------8.5-9

Pakuotė:

1 pora Motociklo Pirštines(opp maišelis)

Nė vienas klientas komentarus šiuo metu.

<

Panašūs produktai