Apkaba Laikiklis Baras Telefono Svertų Kelis Funkcija Motociklo Galinio Vaizdo Veidrodėlio Tvirtinimą Extender Turėtojas

Apkaba Laikiklis Baras Telefono Svertų Kelis Funkcija Motociklo Galinio Vaizdo Veidrodėlio Tvirtinimą Extender Turėtojas

s1611

Nauja

Yra sandėlyje

€3.59 €3.05
Vnt.

Žymos: motociklo veidrodėlis ilgintuvai vyras, savininko telefonas motoroleris, mount motoroleris, galinio vaizdo veidrodėlis extender, motociklų aksesuarų automatinė, lenktas motociklo veidrodėlis, telefonas motoroleris, galinio vaizdo veidrodis pratęsimo kunigaikštis, varžtai motociklo veidrodėlis, motociklų aksesuarų pranešimų.

Savybės:

Produkto Pavadinimas:Motociklo Galinio Vaizdo Mount Extender Turėtojas

Produkto grynasis svoris:apie 40 g

Gaminio spalva: titano sidabrinė, juoda, raudona, mėlyna, pilka, oranžinė

Gaminio medžiaga:AP66 aukštai ir žemai temperatūrai atsparių medžiagų

Aprašymas:

1. Gali būti įdiegta į visus elektrinius automobilius, motociklus ir galinio vaizdo veidrodis, atv, ir t.t., su įvairiausiais įrenginiais.

2. Gali būti tvirtinamas prie galinio vaizdo veidrodėlio ir tada, naudojami laikyti automobilio išorės žibintai, automobilio usb, automobilio mobiliųjų telefonų dėklai, automobilio voltmetrus ir kt., su labai plataus spektro naudojimo.

3. Produktas gali būti įdiegta laisvai dėl savo kompaktiško dydžio, kuris neturi įtakos išvaizdą.Ji taip pat taupo ir labai pelninga.

4.Galima įdiegti elektra varomų automobilių, motociklų ir atv su galinio vaizdo veidrodėliai ir t.t.

5.Gali būti naudojami laikyti automobilių žibintai su bakstelėkite rankenėlę, automobilis usb įkroviklius ir automobilių, mobiliųjų telefonų dėklai.

Pakuotė:

1*Motociklo Galinio Vaizdo Mount Extender Turėtojas

Pastabos:

1. 1 colis = 2,54 cm

2. Prašome įvertinti patys pasirinkti tinkamą dydį.

3. Nes skirtumas tarp skirtingų ekranų, nuotrauka gali neatitikti faktinių spalva elementą.Ačiū!

Nė vienas klientas komentarus šiuo metu.

<

Panašūs produktai