15W Silikono Belaidis Automobilinis Įkroviklis Trinkelėmis, Sulankstomas Qi Bevielio Įkrovimo neslidus Kilimėlis Automobilinio Telefono Stovas Laikiklis, Skirtas "iPhone" XS 11 Huawei

15W Silikono Belaidis Automobilinis Įkroviklis Trinkelėmis, Sulankstomas Qi Bevielio Įkrovimo neslidus Kilimėlis Automobilinio Telefono Stovas Laikiklis, Skirtas "iPhone" XS 11 Huawei

s160858

Nauja

Yra sandėlyje

€26.59 €15.95
Vnt.

Žymos: baterija žiūrėti mišrus, šnipinėjimo stiklo p, 8 xiaomi apsaugos, blue marškinėliai karoliai, apyrankė pedantas fox, "apple" watsh 6 žiūrėti, birthad balionas dėžutę, 5 3 4 važiavimo šviesos, baker hughes norvegija.

Savybės: -2-IN-1 Funkcija: Ši Qi bevielio automobilinis įkroviklis sujungia labiausiai nešiojamieji telefonas kalno su naujausia Qi bevielio ryšio telefonų įkrovimo technologija, kuri atitinka tarptautinio " qi " belaidžio įkrovimo standartus.

-Belaidžio ir Saugus: Jūs galite įdėti savo telefono įkrovimo pagalvėlę, kaip telefono mount tuo tarpu užtikrina patikimą belaidį krovimą patirtis.Jis yra patogus ir saugus.Geriau temperatūros kontrolė, apsauga nuo viršįtampių, trumpo jungimo prevencijos, perkaitimo, viršįtampių prevenciją, suteikti jums saugią apmokestinimo aplinką.

-5W/ 7.5 M /10W/15W Baterija: belaidis automobilinis įkroviklis mygtukai yra ne tik paramos 5W galia įkrovimo, bet taip pat paramą, 7.5 M/10W/15W.Greičiau nei dauguma įkrovimo rinkoje, kad palaiko tik 5W apmokestinimo.

-Multi-kampas: Įvairių sagtis pozicijas jums reguliuoti ir užtikrinti gerą vairavimo kampas.Jūs galite įkrauti savo telefoną ir vykti tuo pačiu metu.

-Tinka Įvairių Automobilių Skydus: minkštas dugno kilimėlis yra pagamintas iš silikono medžiagos, su patogiomis rankų jausmas, kuris tinka įvairių tipų automobilių butas prietaisų skydelio paviršiaus arba kreivi prietaisų skydelio paviršių, pvz., sedanas automobiliai, sunkvežimiai, SEDANAS.Anti-slydimo silicio dugno kilimėlis yra super sticky didelio pagrindo laikyti bei prietaisų skydelyje.

-Tinka Atvejų: Tinka daugeliu atvejų, pvz., automobilių, namų, biurų, posėdžių kambarys, universalinės parduotuvės, mokyklos, šou kambarys.Plonas, lengvas dizainas yra kelionės-draugiškas, patogus keliautojams ir verslo vartotojams.

Techniniai duomenys:

Tipas : Belaidis telefonas įkroviklis

Medžiaga : Silicio dioksido gelis

Spalva : Juoda

Dydis : 178.8 * 90 * 5.5 mm / 7 * 3.5 *0.2 į

Įėjimas : 5V/2A, 9V/ A 1.67

Wireless Power : 5W/ 7.5 M /10W/15W

Pakuotė:

1 x " Qi " Belaidžio Įkrovimo Pagalvėlę

1 x Krovimo Kabelis

1 x Vartotojo Vadovas

Nė vienas klientas komentarus šiuo metu.

<

Panašūs produktai