Automobilio Saulės Skydelis Billas Parkeris Verslo Kortelės Turėtojas CD, DVD Saugyklos Valymas Priedai Organizatorius Lange Krauti Akiniai nuo saulės, Automobilio Įrašą

Automobilio Saulės Skydelis Billas Parkeris Verslo Kortelės Turėtojas CD, DVD Saugyklos Valymas Priedai Organizatorius Lange Krauti Akiniai nuo saulės, Automobilio Įrašą

s160661

Nauja

Yra sandėlyje

€2.32 €1.58
Vnt.

Žymos: kaina ps4 sony kaina, sadie hawkin žvejybos, stabilizatorius 7805 rinkiniai, pirštinės tuščiaviduriai riteris, ktm pavarų perjungimo svirtis mėlyna, belaidžiu būdu perjungti 12, rožinė moterims xxl suknelė, "keychain" roko linkin, rausvos spalvos, mediniai auskarai.

Savybės:

1.Saugiai ir lengvai organizatorius jums automobilį: Tai automobilių reikmenys organizatorius saugo transporto priemonės dokumentus ir mažų kelionės daiktų, organizavo be medžioti juos į automobilį.Važiuosite saugiai!

2.Dydis iki tobulumo: automobilių skydelis organizatorius universalus tinka daugumai automobilių, kurių ilgis-reguliuojamas elastingas velcro juosta, kuri gali būti naudojama daugelyje automobilių.Su 7 Kišenės, 1 Sunglass Įrašą ir 1 Pen Savininkams tai yra vieta, viskas, ko jums reikia nuolat organizuojamos, pavyzdžiui, telefono, akiniai nuo saulės, sąskaitos, popierius, korteles, rašiklius, ir kt.

3.Odos medžiaga: automobilio saulės skydelis organizatorius yra pagamintas iš aukštos kokybės patvarus PU odos.Yra tvirto kartono pagrindo, kad tilptų butas prieš automobilių snapeliu.Bauda odos venų mišinys puikiai savo automobilį.Padaryti jums jaustis patogiai ir laimingas.

4.Lengvai įdiegiama: Du reguliuojamas elastingas velcro juostos gali būti patogiai įdiegta į jūsų automobilio skydelis, velcro gali reguliuoti juostos sugriežtinti, išlaikyti trumpas ir saugus net smurtinių vibracijos.

5.Apdailos ir patvarus automobilis organizatorius yra upscale ir stovi prieš savo automobilį.Patikima ir ilgaamžė, ji bus viena galėsite mėgautis ilgiausiai.Geriausia dovana automobilių reikmenys vairuotojams

Specifikacija:

Medžiagos Tipas: PU Odos

Dydis: 29.5x15.5cm

Spalva: Juoda, ruda, pilka, mėlyna, raudona, rožinė, dangaus mėlyna

Pakavimo Apima:

1x Automobilis Skydelis Organizatorius

Nė vienas klientas komentarus šiuo metu.

<

Panašūs produktai