4 Vnt/Set 8mm Palapinė Nagų Cinkuoto Plieno Žemės Armatūra, Kuolai Palapinė Stovyklavimui-Palapinė Vinys, Aliuminio Lydinio, Kelionės, Kempingas Priedai

4 Vnt/Set 8mm Palapinė Nagų Cinkuoto Plieno Žemės Armatūra, Kuolai Palapinė Stovyklavimui-Palapinė Vinys, Aliuminio Lydinio, Kelionės, Kempingas Priedai

s16003

Nauja

Yra sandėlyje

€4.22 €2.53
Vnt.

Žymos: tipi palapinė priedai, audinio palapinė priedai, armatūra, baras girtas, armatūra pakopa, statybos kablys, aluminument palapinė vinys, girtas plieno, stiprus, palapinė vinys, palapinė stiebų priedai.

Savybės:

Aukštos kietumas

Nagai yra pagaminti iš aukštos kokybės plieno, kuris yra sunku pakankamai, kad nėra lengva būti sulenkta ir neveikia.Jūs galite naudoti ją į fiksuoto savo palapinę daug kartų ir nereikia jaudintis, kad jis yra iš formos.

Konservantas

Paviršiaus kieto plieno buvo cinkuota, ji gali sudaryti apsaugoti oksido plėvele, kai jis susiliečia su oru ir nėra lengva būti rūdžių spalvos, vandens ir žemės.

Lengva įterpti

Vadovas nagai yra ryškumą, kad jie gali lengvai įterpti į žemę, neatsižvelgiant daug stiprybės, kuri yra patogi ir senų moterų.

Tvirtas ir tvirtas

Vinis yra 7 formos, gali tvirtai pritvirtintas palapinės medžiaga žemėje, spiralė modelio ant nagų gali padidinti trintį tarp nagų ir dirvožemį, todėl nagų nėra lengva atpalaiduokite.

Platus taikymas

Vinis turi platų taikymą.Jūs galite naudoti ją taisyti palapinių, balionai, reklama audiniu ir pan.Ji taip pat gali būti naudojamas įvairioms žemės reljefą, suteikia jums daugiau galimybių rinktis į stovyklą.

Techniniai duomenys:

Tipas:telšių nagų

Medžiaga:cinkuota plieno

Prekės spalva:sidabrinė

Kiekis:4pcs

Dydis:

Ilgis:30 cm/colių 11.79

Plotis:0.8 cm/0.31 colių

Neto masė:650g/22.93 oz

Pakuotė:

4*palapinė nagų

1*pakuotės dėžutė

**Mūsų paslaugos**

Mes paramos Lašas laivybos ir Didmeninė prekyba.

Jei turite kokių nors problemų, po to, kai gavo paketą,pls jaustis laisvai susisiekti su mumis, o ne atverti ginčo ar palikti neigiamą atsiliepimą.

**Dėmesio, Rusijos Draugais**

1. Prašome įvesti savo vardą, pavardę, įskaitant jūsų vardas, antras vardas ir pavardė, kai atliekant mokėjimą;

2. Prašome įvesti savo adreso, įskaitant savo Butą Nr. Gatvė, Miesto, Regiono ir šalies.Kitaip jūsų pakete tikriausiai bus grąžinami!

3. Mes nesame atsakingi už SAVO KLAIDĄ.

**Kodėl verta pirkti iš jav??**

Gamyklos pardavimo, geriausias kokybės ir konkurencinga kaina!

gerai patikrinti, kiekvienas Produktas, prieš laivą iš!

**Pristatymas**

1. Mes Laivas visame Pasaulyje, išskyrus Kiniją.

2. Užsakymai tvarkomi per 24-48 valandas nuo mokėjimo tikrinimo.

3. Prieš perkant, Prašome įsitikinkite, kad jūsų adresas yra teisingas.Arba ne, prašom pataisyti prieš mokėjimą.

4. Jei negavote jūsų krovinio per 30 dienų nuo mokėjimo, prašome susisiekti su mumis.Mes sekti siuntą ir susisieksime su jumis kaip įmanoma greičiau atsakyti.Mūsų tikslas yra klientų pasitenkinimas!

5. Dėl išteklių būklę ir laiko skirtumų, mes pasirinkti, kad laivas jūsų prekė iš mūsų pirmą sandėlio greitas pristatymas.

Nė vienas klientas komentarus šiuo metu.

<

Panašūs produktai