4Pcs 72cm Aukšto Slėgio Galia Vandens Pistoletas Automobilio Valymas-Gun Žarnų Lazdelės Antgalis Purkštuvo Laistymo, Purškimo Purkštuvo Valymo Priemonė

4Pcs 72cm Aukšto Slėgio Galia Vandens Pistoletas Automobilio Valymas-Gun Žarnų Lazdelės Antgalis Purkštuvo Laistymo, Purškimo Purkštuvo Valymo Priemonė

s15597

Nauja

Yra sandėlyje

€11.11 €8.89
Vnt.

Žymos: pradėti pereiti cbr 600rr, rba vape tfv12 mag rinkinys, starteris hyosung gv 125, starteris kia sorento xm, pradėti metų rezoliucijas, "starter" su pakabinamu "honda", starteris kondensatorius cd60, rba ritė melo "atlantis", starterių generatorių.

4Pcs 72cm Aukšto Slėgio Galia Vandens Pistoletas Automobilio Valymas-Gun Žarnų Lazdelės Antgalis Purkštuvo Laistymo, Purškimo Purkštuvo Valymo Priemonė, rūdžių įrodymas ir korozijai atsparių struktūra.

Rankena su greito montažo jungtis yra paprasta įdiegti ir gali būti išardyta dėl lengvo nešiojimo ir laikymo.

Jis gali būti naudojamas ne tik kaip valymo purkštuvas, bet taip pat, kaip žaislas/buitinių prietaisų valymas ir sodo drėkinimo priemonė.

Sukurta siekiant suteikti tobulas ir galingas valymo jūsų automobiliui, garažas, sodas, veja ir pan.

Produkto pavadinimas: vandens purkštuvas

Kiekis: 4 vnt/komplektas

Savybės: patvari, lengva naudoti, nešiojamų, aukštos įtampos

spalva:Juoda+sidabrinė

Medžiaga:Nerūdijantis plienas + plastikas

dydis:Visas ilgis: 72cm

Pakuotės Turinys:

1 x Slėgio Vandens rinkinys

Tik pirmiau paketo turinį, kiti produktai nėra įtraukti.

Pastaba: Šviesa, fotografavimo ir įvairių ekranuose gali sukelti spalvos objektą, vaizdas šiek tiek skiriasi nuo nekilnojamojo dalykas.Matavimo leidžiama paklaida yra +/- 1-3cm.

Nė vienas klientas komentarus šiuo metu.

<

Panašūs produktai