Universalus Motociklas 3D Guma, Lipdukas, Dujų, Kuro, Tepalo Bakas Trinkelėmis Raštas Padengti Gumos Lipdukai Lipdukai

Universalus Motociklas 3D Guma, Lipdukas, Dujų, Kuro, Tepalo Bakas Trinkelėmis Raštas Padengti Gumos Lipdukai Lipdukai

s152925

Nauja

Yra sandėlyje

€3.29 €2.89
Vnt.

Žymos: leepee tank pad, peugeot tank pad, kuro lipdukas, goldwing dujų bakas padas, lipdukas bakas, ecstar tank pad, 3d motociklų lipdukas, decal bakas, gumos padas bakas moto, degalų bako motociklų lipdukas.

PASTABA:Kinija Po Eilinio Mažas Pakelis Plius ir Pardavėjo pristatymas metodas , paprastai trunka apie 30-60 dienų .jei jūs negalite gauti jūsų sklype per 30 dienų, prašome susisiekti su mumis ir pratęsti apsaugą už jus.Jei jums nereikia gauti sklypą po 60-90 dienų .mes pažadą mes padarysime visa grąžinamoji išmoka pirmas ,ir po to, kai gausite paketą ,prašome susisiekti su mumis ir mokėti jį dar kartą .Prašome neatidaryti ginčo per 60 dienų , tai yra Nemalonu .

3D Motociklo Kuro Bakas Trinkelėmis Decal Raštas Dangtelio Lipdukas Universalus Atveju Honda Yamaha Kawasaki, Suzuki Harley

Prašome įsitikinkite, kad jūsų motociklas atitinka mūsų suderinamumo.

Savybės: Būklė: Antrinėje Rinkoje 100% Brand New

Dydis: 145*200mm

Medžiaga : Guma, pakuotę Įeina: 1 VNT 1.Mašina supjaustyti aukštos kokybės,liečiamų 3D, tvirtas ir atsparus vandeniui ir analitiškas 2.Lengva klijuoti ir pašalinti be jokių papildomų įrankių ar įrangos reikia taikyti. 3.Ypatingai lipnus klijų pagrindo apsaugo nuo žalos aiškiai kailio sluoksnis. 4.Puiki apsauga nuo bendro dėvėjimosi ir plyšimo, jūsų motociklo. 5.Mados dizaino pagalvėlės papuošti savo motociklo.

PASTABA:Importo muitų, mokesčių ir rinkliavų nėra įtrauktos į prekės kainą, arba siuntimo išlaidas.Šie mokesčiai yra pirkėjo atsakomybė.Prašome patikrinti, su savo šalies muitinės tarnyba, siekiant nustatyti, kas šių papildomų išlaidų bus prieš siūlymą/pirkti.

Nė vienas klientas komentarus šiuo metu.

<

Panašūs produktai