12Pcs Anglies Varžtai 20" 8.8 mm 4" TPU Mentiniai 125 Grūdų Keičiamų Taškų Mėnulis Nock Medžioklės Šaudymas iš lanko, Arbaleto Lankas Nemokamas Pristatymas

12Pcs Anglies Varžtai 20" 8.8 mm 4" TPU Mentiniai 125 Grūdų Keičiamų Taškų Mėnulis Nock Medžioklės Šaudymas iš lanko, Arbaleto Lankas Nemokamas Pristatymas

s152659

Nauja

Yra sandėlyje

€23.53 €21.18
Vnt.

Žymos: elastinga tirachina, kryžiaus žiedas, rodyklių kamščiatraukis, arbaletas varžtas nock, lankas ir strėlės, arbaletas nock, rodyklių arbaletas, tirachina metalo, kryžiaus religinių, 2219 įterpti rodykles.

Sveiki atvykę į mano parduotuvę

Maišymo Anglies Arbaletas Varžtas Medžioklės

Informacija

Rodyklių Veleno Ilgis: 20inch

I. D.: 7.62 mm

OT.: 8.8 mm

Mentės: V400 TPU( 1 white 2 " blue)

Vieta:125 grūdų srityje taškas

Nock:2219 Arbaletas Varžtai nock(Kieto Juoda)

Įterpti :2219 aliuminio įterpti

Veleno medžiaga:Anglies Mišrus

Tinka 120-150lbs Arbaletas Naudojant,pls tai žino.

Pastaba :1)12pcs /Daug

2) yra įvairių spalvų SILPSTA jūsų pasirinkimas,pasakykite mums, kokios spalvos norite.Priešingu atveju,mes seks foto parodyti.

Dabar, Nemokamas pristatymas visame pasaulyje!

Faktinis laikas priklauso nuo pirkėjo vietos customhouse ir PAŠTO paslaugų.

Mes Priimame sąlyginio DEPONAVIMO IR T/T) mokėjimo.Mokėjimas turi būti pateikti per 5 dienas nuo veiklos pabaigos.Visi ne mokėti pasiūlymų teikėjams, rezultatas bus ne mokėti pirkėjas įspėjimo iš Ebay ir neigiamų atsiliepimų iš pardavėjas

Žala prekė yra grąžinama per pirmąsias 10 dienų įsigijo Laivybos ir Tvarkymo nėra grąžinami.Nemokamas pristatymas produktai laivybos išlaidos (35%*pardavimo kaina) nėra grąžinami.

Mes originalus gamyba,ODM paslauga.Mes labai džiaugiamės, kad didmenininkas ir mažmenininkas,galima nusipirkti mūsų produktus ir tada parduoti savo vietos klubas,parduotuvė,internetu ir kt.Aš pasiūlyti geriausias didmeninė kaina jums.prašome nedvejodami kreipkitės į mus.I bus malonu atsakyti laiku reikalas.jei norite didmeninė didelį kiekį elementų,aš duosiu jums mažiausią kainą.

Jei yra kokių nors problemų, gavęs prekes,prašome susisiekti su mumis, siekiant ją išspręsti !Jūsų atsiliepimus, tai daug mums!Ačiū!

Nė vienas klientas komentarus šiuo metu.

<

Panašūs produktai