Elektros Netikrą Žvakė 12-pack Lemputė baterijomis, Flameless LED Arbata Šviesos Sezoninio & Festivalis Šventė

Elektros Netikrą Žvakė 12-pack Lemputė baterijomis, Flameless LED Arbata Šviesos Sezoninio & Festivalis Šventė

s152339

Nauja

Yra sandėlyje

€11.01
Vnt.

Žymos: led arbata, akių arbata infuser daugkartinio naudojimo, akių arbata, filtras prieskonių, žvakių mirgėjimas, nerūdijančio plieno arbatos, candl, žvakė flameless, užvirinti filtras, žvakių mirgėjimas led.

☻KIETAS IR ROMANTIŠKA: mirgėjimas lemputė flameless LED Arbata Žibintai idealiai tinka papuošalų.Jis gali būti naudojamas kaip nuotaikos žibintai naktį žibintai su votive savininkai ar kiti asmenys, pavyzdžiui, stiklo puodeliai.Galite įdėkite bateriją tealight ant stalo ar kitoje vietoje, restoranuose, namų ir sodo vestuvių, pobūvių, festivalio apdovanojimai. ☻LENGVA NAUDOTI: On/Off mygtukas, skirtas lengvai ir patogus valdymas.Elektroninių arbatos žibintai ateiti su baterijų, kurios turi 100+ valandų šviesos-metu ir gali būti pakeista lengvai per skirtuko apačioje. ☻SAUGUS VAIKAMS, GYVŪNĖLIAMS, vyresnio amžiaus žmonėms: Šios LED arbata žibintai gali būti naudojami be nerimo, liepsnos, absoliučiai jokio gaisro pavojų ar užsidegimo rizikos, safe šeimoms su pet(s) arba jauni vaiko (- ų). ☻AUKŠTOS KOKYBĖS: Visos žvakės šviesos parduodami tik Homemory.Kiekvienas LED arbata šviesos žvakės yra kruopščiai ir nuodugniai patikrintas, garantuoja, kad dirbti out of the box, ar kiekvienas sugedęs įrenginys bus galima pakeisti vieną keliolika žvakės arba grąžinti visą pirkimo. ☻PASLAUGAS PO PARDAVIMO: Jei turite kokių nors problemų, mes būtume laimingi galėdami padėti jums ir kviečiame susisiekti su mumis.

Produkto Descripti

12 PAK LED Tealights

Atėjo laikas Atsisveikinti su tradicinių žvakių šviesos ir pasveikinti naują erą Homemory flameless LED arbata šviesos!!!Medžiaga: LED+PP.

Skersmuo: 1,4 colio Aukštis: 1.25 colio Šviesos spalva: Šiltai Balta Išvaizda spalva: Baltas Šviesos Efektas: Mirgėjimas Baterija: CR2032 Mygtuką Cell Baterijos veikimo laikas: 100+ Valandų Puikus rinkinys dekoravimo daug kartų

Arbata Žibintai yra pagaminti iš aukščiausios kokybės medžiagų.Jie ateina su baterijomis įdiegta ir trukti ilgai su savo mirkčiojančios šviesos yra labai realus.Jie gali būti naudojami kaip dekoro daug kartų ir įvairiose vietose, pridedant atmosferos aplinkoje.Romantiškas ir patogus šviesos Ilgas baterijos veikimo laikas (100+ valandų) Labai lengva naudotis, tai šiltai balta tealights galima įjungti ir išjungti jungiklio paspaudimu.Saugus būdas dekoracija restoranai, romantiškas vakarienes, vestuvių, pobūvių, festivalis ir kiti šventės renginiai.Imituoti poveikis tikrasis žvakių šviesos.Ne liepsna, ne jaudintis dėl saugos.Prie žvakių šviesos yra puikus dekoravimo bet kurioje vietoje, kur draudžiama naudoti nekilnojamojo žvakės.

12 VNT baterijomis, Arbata Žibintai, Šiltai Balta Šviesa, Bangos Formos

Pavargote nuo Tradicinės Žvakės, kad Ištirptų, Lašelinę, Rūkymas, gaisro pavojų, kai Apšvietimas.

TADA JŪS ATĖJOTE Į TINKAMĄ VIETĄ!

AUKŠČIAUSIOS KOKYBĖS IR PATVARUS, BATERIJA ARBATA ŽIBINTAI:

Homemory Banguoti, baterijomis, Arbata Žibintai yra pagaminti iš aukščiausios kokybės medžiagų.Jie ateina su baterijomis, ir ilgai su savo mirkčiojančios šviesos yra labai realus.Jie gali būti naudojami kaip dekoro daug kartų ir tikslumu; Homemory Šiltai Balta Flameless Žvakės pridėti atmosferos atmosfera į bet kurią vietą.

1.Saugus naudoti bet kokioje aplinkoje arba proga, nes šie Flameless LED Tealights neturi atvira ugnimi, ir ji neturi įkaista naudojimo metu.

2.Šių elektroninių arbatos šviesa gali būti atiduoti kaip dovanos ar partija pasisako.Jie yra lengvai nešiojami ir gali būti naudojamas ilgą laiką be norėdami pakeisti bateriją.

3.Šilta Balta Arbata šviesos Žvakės yra skirta mirgėjimo realiai taip, kad vienas gali jaustis atmosfera faktinė žvakės liepsna be jokio pavojaus arba hassles.

4.Labai paprasta naudoti, šių Padirbtų žvakės galima įjungti ir išjungti jungiklio paspaudimu.

Specifikacija:

1.Medžiaga: LED+PP.

2.Dydis: Skersmuo-3.7 cm/1,4 colio+ Aukštis 3.2 cm/1.25 colio.

3.Baterija CR2032 mygtuką ląstelių.

4.Baterijos veikimo laikas: 100+valandų.

5.Šviesos spalva: šiltai balta.

6.Išvaizda spalva: balta.

Paketas apima:

12 X LED arbata šviesos Žvakės.

Nė vienas klientas komentarus šiuo metu.

<

Panašūs produktai