RP-S40-ST Didelis Tikslumas Plona Plėvele Slėgio Jutiklis Jėgos Jutiklis " Intelligent High-end Sėdynės 20g-10kg W329

RP-S40-ST Didelis Tikslumas Plona Plėvele Slėgio Jutiklis Jėgos Jutiklis " Intelligent High-end Sėdynės 20g-10kg W329

s151025

Nauja

Yra sandėlyje

€5.98 €4.60
Vnt.

Žymos: sėdynės jutiklis, 10 pin adapter, arduino jėgos jutiklis, 90 laipsnių kampu gręžimo, filmas slėgio daviklis, emuliatorius universalios, baterija vietoje suvirintojas suvirinimo pen, automobilių sėdynės jutiklis, jėga jautrus rezistorius, jutiklis serga.

Aprašymas : RP-S40-ST Didelis Tikslumas Plona Plėvele Slėgio Jutiklis Jėgos Jutiklis " Intelligent High-end Sėdynės 20g-10kg Ypatybės : lankstus jutiklis turi savybes, lankstus-ultra plonas, itin mažas energijos suvartojimas ir ekstremalus greitis, reakcija ir pan.Mažo dydžio, šis lankstus slėgio jutiklis yra pagrįsti naujų nanometrų slėgiui jautrių medžiagų papildyta ultra-thin film substrato.Šis slėgio jutiklis turi būdingą didelį stabilumą, didelio nuoseklumo.Itin jautrus lankstus nanometrų medžiagos gali realizuoti itin jautrus aptikimo spaudimą.Kai jutiklis aptinka išorinio spaudimo, atsparumas jutiklis pasikeis.Slėgio signalas gali būti konvertuojamas į atitinkamą elektros signalo išvestis naudojant paprastas grandinės.Specifikacijos : Modelis: RP-S40-ST Gamybos procesas: plona plėvele Išėjimo signalas: analoginis Slėgio indukcijos ribos: 20g-10kg Sukelti: 20 g, numatytasis atsparumas Storis: 0.45 mm, Ne sukelti atsparumas: > 10MΩ Įjungimo laikas: Nedelsiant: +10%, (RF+-RF-)/FR+,1000g pajėgų Reagavimo laikas: Dydis: 5 x 4cm / 1,97 x 1.57 Svoris: 2g Pastaba :Išsami specifikacija yra prieinamas, prašome susisiekti su mumis, jei reikia, Mokėjimas: 1. "Moneybookers", "Western union", Qiwi piniginę, kreditinę kortelę ir Alipay yra acccepted per saugių atsiskaitymų procesą arba sąlyginio DEPONAVIMO dėl Saulesvilos.lt. 2. Jūs turite 5 dienas mokėti po galite pateikti užsakymą sėkmingai. 3. Jei negalite patikrinti sėkmingai, palaukite kelias minutes ir bandykite dar kartą, jei jūs vis dar negali mokėti, Prašome siųsti elektroninį laišką į Saulesvilos.lt prašyti pagalbos. 4. Kartais,jei jums mokėjimo pavedimu per banką, bankas gali tekti 3-5 darbo dienas patvirtinti. (pavyzdžiui,Brazilija Boleto).Pristatymas: 1.Prašome įsitikinkite, kad jums pateikti teisingą pristatymo adresą ir telphone numerį! 2.Mes atsiųsime elementus per 2 - 5days kai Saulesvilos.lt patvirtino, jūsų mokėjimą.Pastaba (prašome perskaityti prieš užsakant):

3. Nemokamas pristatymas būdu siunčiamas sekimo numerį, kuris gali tik stebėti ir prieš išvažiuojant iš Kinijos.

4. Nemokamas pristatymas laiko daugelį įprastų šalyje yra 15-45 darbo dienomis (Rusija ir Brazilija 30-60 darbo dienų). 5.Paprastai, mes atsiųsime jums Kinija Paštu Registruotu Oro Paštu Arba Epacket ; Jeigu jums reikia šio užsakymo skubus, prašome pasirinkti, EMS,DHL, "Fedex", UPS ar kitų Express pristatymas būdu.Ačiū!! 6.Pristatymo laikas:.DHL, TNT express pristatymas paprastai trunka 3-7 darbo dienos(ne poilsinių ir savaitgalį).b.EMS express pristatymas trunka 5-9 darbo dienos(ne poilsinių ir savaitgalį).c.Kinija Paštu Registruotu Oro Paštu paprastai trunka apie 30 50working dienų.Bet kartais tai trunka ilgiau (dėl muitinės klausimas ar kitų problemų).d.Epacket paprastai trunka apie 10 30working dienų.Bet kartais tai trunka ilgiau (dėl muitinės klausimas ar kitų problemų). 7. Siekiant užtikrinti, kad jūs galite gauti sklypas be jokių importo mokesčių, mes pripažins jį kaip DOVANĄ, su mažesnės vertės. 8.Visus importo mokesčius arba mokesčius, yra pirkėjo atsakomybė.Grįžti&Grąžinimo Ir Atsiliepimų: 1. Jei yra kokių nors problemų su mūsų produktą, galite prašyti grąžinimo arba grąžinti per 7 dienas nuo gavimo elementus.Bet prašome susisiekti su mūsų klientų aptarnavimo pirmą kartą prieš jums grįžtant, ar atidarymo grąžinti pinigus, mes stengiamės jums padėti.Ačiū! 2. Visi daiktai turi būti grąžinti į savo pradinę būklę, ar mes atsisako grąžinti pinigus. 3. Pirkėjas yra atsakingas už visus mokesčius, įvyko grąžinimo procesas. 4. Jei jūs patenkinti mūsų produktais ir paslaugomis, prašome palikti savo teigiamą atsiliepimą ir 5 žvaigždučių.ir 5 žvaigždės išsamios klasifikacijos jūsų prašymą. 5. Jei nesate patenkintas mūsų porducts, pls susisiekti su mumis prieš paliekant neigiamą grįžtamąjį ryšį, ar daryti išsamios klasifikacijos.mes garantuojame 100% bus slove jokių problemų už jus.

Nė vienas klientas komentarus šiuo metu.

<

Panašūs produktai