"Bluetooth" laisvų rankų įranga, belaidžiu "Bluetooth" laisvų rankų įranga Mini Dvyniai " stereo-Ausų Bluetooth 5.0 su nešiojamų įkrovimo dėžutę

"Bluetooth" laisvų rankų įranga, belaidžiu "Bluetooth" laisvų rankų įranga Mini Dvyniai " stereo-Ausų Bluetooth 5.0 su nešiojamų įkrovimo dėžutę

s14995

Nauja

Yra sandėlyje

€20.73 €18.86
Vnt.

Žymos: mini usb 5 pin b male, bluetooth kamera, "Bluetooth" hat, mikronų usb kabelis, mini usb b 5p, laisvų rankų įranga šalmas mount, "office" bluetooth " laisvų rankų įranga, headphon, myphone micro usb, xiaomi mi tiesa, belaidės ausinės 2 tws.

【Atskiras binaural dizaino 】-galite naudoti tiek bevieles ausines tuo pačiu metu, arba naudoti tik vieną.pora bluetooth " laisvų rankų įranga gali būti prijungtas prie prietaiso, tuo pačiu metu, garso kokybė yra daugiau stereo arba galite naudoti vieną ausines atskirai, prijungtas atskirai, du skirtingi prietaisai, Kurie prilygsta du atskiri ausines.

【 3D stereo HIFI musica】ausinių boso, yra sukurta galvojant apie saugumą savo ausis.Muzikos produkcija yra HD stereo garso, kad bus, kad jūs ne norite nustoti klausytis jų.Išvesties lygį mūsų ausinės yra specialiai sukurti, siekiant patenkinti Klausos Sveikatos canon.

【Įkrovimo atveju ir grojimo prolongado】apmokestinimo atveju ne tik apsaugo ir išsaugo ausinės, bet jis taip pat mokesčius juos. 30 minučių greito įkrovimo, maždaug 30 valandų papildomo muzikos atkūrimą."Bluetooth" laisvų rankų įranga gali trukti ilgiau nei 5 valandas atkūrimo po vieną mokestį.

【Greito Sinchronizavimo technologija-po pirmojo sujungimo, jums tiesiog reikia jį įjungti ir jis bus automatiškai prisijungti prie suporuoto prietaiso.Kadangi "Bluetooth" belaidės ausinės yra įrengta nedelsiant Sinchronizavimo technologija, ji gali būti automatiškai pripažintas kitą kartą.

【Aukšto suderinamumo ir hidroizoliacija-didelės suderinamumo, ar "Android" ar "iOS", galite įdėti nuorodą, parama, mobilieji telefonai, kompiuteriai, planšetiniai kompiuteriai, nešiojamieji kompiuteriai.Belaidžio "bluetooth" laisvų rankų įranga yra prakaito, vandens ir lietaus vandeniui, puikiai veikia, žygiai, pratybos, joga, kelionės, sporto salė.Puikiai tinka sportininkams.

Atskiras ausinių jungtis operacijos: 1. Pirmiausia išimkite ausines, atidarykite telefoną ir ieškoti poros. 2. Savo ruožtu, kitos rankų ir ieškoti ryšį iki 10 metrų atstumu.Kai prijungtas, jis gali būti naudojamas atskirai. 3. Kai naudojama viena, du kartus spustelėkite funkcija yra kita daina.Apžvelgti šį mygtuką: 1. Automatinis porą, ryšio paieška. 2. "Bluetooth" režimu, spustelėkite žaisti, pauzė, Spustelėkite Skambučių atsakyti ir tada spustelėkite pakabinti ryšio metu. 3. Spustelėkite tris kartus į kairę ausį, jei norite susilpninti garsumą Ir spustelėkite tris kartus iš dešinės ausies norėdami padidinti garsumą. 4. Dukart spustelėkite ankstesnę dainą į kairę ausį, du kartus spustelėkite kitą dainą, dešinės ausies ir du kartus spustelėkite skambučių du kartus, jei norite jį atmesti.Parametrai ausines: 1. Bluetooth atstumas: 10-15 metrų barjerą. 2. Baterijos talpa (įkrovimo): 300 mAh įkrovimo vidinio akumuliatoriaus. 3. Baterijos talpa (ausinės): vidinė įkraunama baterija 50 mah. 4. Pokalbio laikas yra apie 4-6 valandas. 5. Muzikos laiko apie 4-5 valandas.Paketų Sąrašo: 2 x "Bluetooth" Ausines 1 x krovimo atveju 1 x USB įkrovimo kabelis 1 x Vartotojo Vadovas Pastaba: Naudokite išėjimo apkrova galvos 0.5-1.0 A. nenaudokite greitai įkelti galvos, siekiant išvengti žalos į krovinių skyrių.

Nė vienas klientas komentarus šiuo metu.

<

Panašūs produktai