Nešiojamų Vėjo Flameless Flameless moliusko geldele Lauke Lengvesni Galingas Įkraunama Elektros Lengvesni USB Įkrovimas Cigarečių Atveju

Nešiojamų Vėjo Flameless Flameless moliusko geldele Lauke Lengvesni Galingas Įkraunama Elektros Lengvesni USB Įkrovimas Cigarečių Atveju

s146813

Nauja

Yra sandėlyje

€3.34 €1.67
Vnt.

Žymos: nicot, kaukė dūmų, arc baterija, juoda cigarų, atveju cigarett, lengvesni byla, mėlyna, lengvesni atveju auto, grotelės usb, verslo elektros lengvesni, pasisekė elektros lengvesni.

Cigarečių Elektros USB jungtį Įkraunama Flameless Telefono Stovas Lengvesni

Ypatybė :

Apversti lanko įstrižai gaisro uosto uždegimo dizainas, paprastas valdymas, greitas uždegimo, vėsioje išvaizda.Po atidarymo lengvesni dangtis, tiesiog paspauskite atidarykite perjungti į greitai užsidegti.

Aukšti saugumo ir ilgą tarnavimo laiką.Kai degiklio dangtelis yra uždarytas, tai bus ne uždegti net palietus jungiklį.Jis yra nemokamas butanas, saugi ir ekologiška, ir saugus, apsaugoti jums ir jūsų šeimai.Šis punktas yra pagamintas iš aukštos kokybės ličio baterija, metalo cinko lydinys, patvarus, ilgai naudojant.

USB galima krauti, pusė LED šviesos šou likusių jėgų, gali aiškiai žinau, jo energijos sąnaudos, gali būti mokami nešiojamas, automobilinis įkroviklis, centrinis bankas, ir maitinimo adapteriai (bet kuriuo metu, bet kurioje vietoje, patogus ir greitas.Tai trunka dvi valandas visiškai įkrauti ir trunka daugiau nei trys valandos nepertraukiamo darbo.

Ul tra-plonas dizainas, nešiojamų naudoti.Kompaktiškas ir plonas dizainas yra lengva nešiotis, ne deginimo, vėjo, lengvai užsidega, gali būti naudojamas bet kokiomis sąlygomis, net vėjo ir lietaus, tinka kempingas, turizmo ir žygiai.Jūs galite jį pasiimti į lėktuvo nes joje nėra jokių užsidegantys kuro.

Puiki dovana.Stilingas ir ultra-plonas dizainas, kelių spalvų schemą, elegantiška dovanų dėžutė, puikiai tinka atostogų, gimtadienio ir verslo.Lengvesni Dėžutės Dydis:9CM x 5CM x 2CM

Pakuotės Turinys:

1x USB Įkrovimo Kabelis + 1x Lengvesni Dėžutę

Nė vienas klientas komentarus šiuo metu.

<