Aukso panno,5D,Pilna Deimantų Tapybos Kryželiu "Pasidaryk pats" Diamond Siuvinėjimo gėlės žydi Aikštėje Diamond Mozaika,sienos apdaila 17

Aukso panno,5D,Pilna Deimantų Tapybos Kryželiu "Pasidaryk pats" Diamond Siuvinėjimo gėlės žydi Aikštėje Diamond Mozaika,sienos apdaila 17

s14656

Nauja

Yra sandėlyje

€7.22 €4.04
Vnt.

Žymos: povas paveikslų pardavimas, diamond tapyba visą animaciją mergina "pasidaryk pats" mozaika, 5d diamond tapybos super, diamond tapybos super, 5d diamond tapybos dovana, šiuolaikinio abstraktaus meno tapybos joker, 5d diamond tapybos kariai, hd spausdinti rankomis dažyti tapyba, diamond tapybos sniegas kaimas, abstraktusis menas, dekoras brėžinys.

Pastaba: 1.Dėl riba, matavimo,faktinis dydis turi tam mažytė klaida(1-3cm). 2.Prašome leisti keletas mažų skirtumų, spalvos.Tai gali būti dėl kai kurių neišvengiamų priežasčių,pavyzdžiui, spalvų atspindys ekrane,apšvietimo,fono ir t.t. 3.Dydis paprastai reiškia, NUOTRAUKOS dydį.ir tai yra nebaigtas diamond tapybos ir jums reikia padaryti tai savarankiškai.

Svarbi informacija Pirkėjai: gavę užsakymą, prašome tai patikrinti prieš užsiregistruoti užsakymo.Jei pakuotė yra PAŽEISTA arba nesutampa su tuo, kad jums nupirko,tada prašome ATSISAKYTI užsakymo.Jei jūs neturite patikrinti, kad prieš priimdami kad vėliau rasti yra problema ar dismatch tada mes neprisiimame jokios atsakomybės, o Ne grąžinti pinigus pirkėjui.

Nė vienas klientas komentarus šiuo metu.

<

Panašūs produktai