4 Spalvos Matinis Cigarečių Lūpų Nustatyti, Ilgalaikis, Vandeniui, Drėkina Aksomo Tekstūra Makiažas Kalėdų Dovana

4 Spalvos Matinis Cigarečių Lūpų Nustatyti, Ilgalaikis, Vandeniui, Drėkina Aksomo Tekstūra Makiažas Kalėdų Dovana

s145888

Nauja

Yra sandėlyje

€3.93 €3.14
Vnt.

Žymos: lipstck, "pasidaryk pats" lūpų dažai, teptukas, lūpų dažai, lūpų dažai, blakstienų tušas, lūpų dažai plakatas, ekranas lūpų dažai, 2018 lūpų dažai, 200ml buteliuko dydis, lūpų dažai augalų, lipsick.

Spalvos:4

Tinkamumo laikas:3 metus

Pagrindiniai ingredientai:vitaminas C

Grynasis svoris:2g*4pcs

Savybės:

【4 Spalvų Lūpų dažai Nustatyti】: 4 Spalvos Matinis Lūpų , ilgalaikis ir atsparus vandeniui, lengvai pašalinti su lūpų valymo aliejus.Raudonos spalvos lūpų dažai.Puiki dovana siųsti Meilužis, Šeima ir Draugai, kai Valentino Dienos, Gimtadienio ir kitų Festivalis !Visą dydį lūpų dažai iš populiariausių spalvų.

【Ilgalaikis ir atsparus Vandeniui】: Tai yra vandeniui ilgalaikis matinis lūpų blizgesys lūpų.Non-Stick taurės, taip pat be blukimas.Klasikinis raudonos spalvos, parodyti labiausiai žavinga jums.Natūralus Formulė:Vitaminas E, augalinis aliejus ir kiti natūralūs ingredientai, užrakinti pasiekti vandens-tai ilgalaikis drėkinamasis poveikis, jums gauti gražus ir patrauklus matinis lūpų spalva metu.

【Kelis Kartus】: Tai šilkiniai, rafinuotas ir elegantiškas, kad jūsų lūpos švelniai, tinka visų sezonų makiažas, ypač office, pažintys, perkant, vasaros vakarėlį su draugais.Tai labai patogi, labai graži lūpų makiažas nustatyti, lengva nešioti.

【Unikalus Pakuotės Dizainas,】: Unikalus cigarečių dėžės dizainas, labiausiai žavinga ir cool merginos.Ar norite turėti "cigarečių"?Tegul visi paveikti jūsų grožį.

Nė vienas klientas komentarus šiuo metu.

<

Panašūs produktai