"Bluetooth" Akinius nuo saulės, Fotoaparatą Sporto Stereo Belaidžio "Bluetooth" Jojimo Akis Akinius, HD Vaizdo įrašymas, Lauko Lazanija

"Bluetooth" Akinius nuo saulės, Fotoaparatą Sporto Stereo Belaidžio "Bluetooth" Jojimo Akis Akinius, HD Vaizdo įrašymas, Lauko Lazanija

s144096

Nauja

Yra sandėlyje

€38.76 €23.25
Vnt.

Žymos: Fotoaparatas Atsparus Vandeniui, 4k veiksmo kameros, wi, Viela, vz akiniai, veiksmo kamera, akiniai sutampa, 4k vaizdo kameros sportas, belaidžio headphon, šuo valytuvas.

Kulka Taškų:

1、Aukštos Kokybės Objektyvas: akiniai nuo saulės, fotoaparatą importo poliarizuota lęšiai suteikia geriausią apsaugą jūsų akims.Veiksmingai užkirsti ultravioletinių spindulių, sumišęs šviesos ir kenksmingos mėlynos šviesos.

2、 "Bluetooth" Akinius nuo saulės, Fotoaparatą: Paliekant savo rankas laisvai atsakyti į telefono skambučius ar įrašykite tai, ką matote, su video cool sunglass.Patogu nešioti ir plačiai naudojami dviračių, medžioklės, žvejybos, atostogų ir gyvenimo.Mėgaukitės lauko saulė!

3、 "Bluetooth" 4.1: Jūs galite atsiliepti į telefono skambučius ir klausytis muzikos su "Bluetooth" ryšiu prijungtas prie jūsų išmaniųjų telefonų ar kitų "Bluetooth" įjungtas prietaisas.Stabilus ir patogus ausies pumpurai leidžia jums mėgautis malonią patirtį per savo kelionę.

4、Lengva Naudoti: nereikia jokios sudėtingos konfigūracijos, naudoti paprasta, integruota 32GB kortele su jokių papildomų pirkimo reikalaujama nepriklausomų kontrolės, vaizdo kamera ir "Bluetooth".Akiniai nuo saulės, fotoaparatą tinka "windows" ir kompiuterio, bet ne parama "chromebook".

5、1080P Vaizdo įrašus: Tai akiniai nuo saulės kamera įrašo 1080P vaizdo įrašus, aiškus garsas, padės jums sutaupyti nuostabių akimirkų jūsų kelionę.Integruota įkraunama ličio baterija, fotoaparatas suteikia 80 minučių nepertraukiamo filmavimo.

Savybės:

Importo poliarizuota lęšiai suteikia geriausią apsaugą jūsų akims.Efektyviai apsaugo nuo ultravioletinių spindulių, nesufokusuotos šviesos, ir kenksmingos mėlynos šviesos.

Ausinės su naujausia ausų kištukai gali būti pašalintas ir dėvėti patogiai.

Aukštos kokybės skambinkite rezultatus.

Integruota ličio baterija suteikia apie 10 valandų nepertraukiamo ryšio ir "Bluetooth" laukimo laikas 15-20 dienų.

Lengva nešiotis ir tinka įvairiomis progomis.

Techniniai duomenys:

Vaizdo Formatas: AVI

Vaizdo kodavimas: M-JPEG

Video rezoliucija: 1920 * 1080 P

Video frame rate: 30 fps ± 1fps

Žiniasklaidos atkūrimo programinė įranga: programinės įrangos, įterptinių operacinės sistemos arba pagrindinio vaizdo atkūrimo programinė įranga

Nuotraukos formatas: JPG

Pikselių Vaizdo: 5MP

Vaizdo santykis: 4: 3

Suderinamas O/S: Windows me, Windows 2000, Windows XP, Windows 2003, Windows vista, OS 10.4, Linux

Įkrovimo įtampa: DC-5V

Įkrovimo laikas: apie 2 val.

Sąsaja: USB, Mini USB

Atmintis: Micro SD (TF) kortelė, iki 32GB

Baterija: 220mA, didelės talpos ličio polimerų

Pakuotės svoris: apie 170g

Produkto svoris: apie 47g

Dydis: apie 18 * 10 * 7 cm/7.09*3.94*2.76 į

Pakavimo Sąrašas:

1 x Bluetooth Akiniai nuo saulės, Fotoaparatą

1 x USB Kabelis

1 x Vartotojo Vadovas

2 x Ausinės

Nė vienas klientas komentarus šiuo metu.

<

Panašūs produktai