3 iškelti Nauji sax remontas, dalys varžtai dalys ( Alto ir Tenoras & sopranas)

3 iškelti Nauji sax remontas, dalys varžtai dalys ( Alto ir Tenoras & sopranas)

s14350

Nauja

Yra sandėlyje

€66.12
Vnt.

Žymos: saxofon, sax tenoras, saxophon, profesinės ukulėle, saxofon tenoras, aukštos sax, metalo tenoras, sax, gitara tenoras, saxophon tenoras.

3 iškelti Nauji sax remontas, dalys varžtai dalys ( Alto ir Tenoras & sopranas)++ sax pagalvėlės +saksofonas spyruoklės, mėlyna, Jie tik taikomos techninės priežiūros parduotuvė, nes mes negalime garantuoti, kad visi sax gali būti naudojamas.

Nepalaiko grįžti Esame profesionalus gamintojas, įvairių kandiklį, ligatura, dangtelis ir įvairių muzikos instrumentų priedai.Mes galime jums pasiūlyti įvairių custom dalys.Prašome susisiekti su mumis.Esame pasiryžę pasiūlyti savo klientams saugiausias ir lengviausias eBay pirkti patirties, Mes pasistengsime atsakyti į jūsų klausimus, kaip iš karto, kaip įmanoma.Tačiau, atkreipkite dėmesį, kad mes 12-16 valandų laiko skirtumas su Vakarų Europa ir 8 valandų laiko skirtumas su U. S. A., Todėl pažadame, kad mes padarysime viską, kad atsakyti į jūsų laiškus per 24 valandas.Jei esate ne laimingas su prekės arba paslaugos iš jav, prašome Susisiekti su Mumis ir pateikti mums progą ištaisyti prieš išvykstant neutralus ar neigiamas grįžtamasis ryšys.Aš laivas elementą pagal Ekonomikos pristatymas , galite naudoti kelio numerį, aš pateikti jums, kad žiūrėti į procesą shiping.Paprastai, tai bus imtis 14-30 darbo dienų jums gauti elementą.

Nė vienas klientas komentarus šiuo metu.

<

Panašūs produktai