Katė Atkūrimo Apykaklės Kačiukas Elizabethan Apykaklės Cute Kačių E-Antkaklis Žaizdų Gijimas Apsaugos Kaklo Kūgio Po Operacijos

Katė Atkūrimo Apykaklės Kačiukas Elizabethan Apykaklės Cute Kačių E-Antkaklis Žaizdų Gijimas Apsaugos Kaklo Kūgio Po Operacijos

s141946

Nauja

Yra sandėlyje

€4.04 €2.51
Vnt.

Žymos: kūdikis, berniukas, grandmas dieną, kūdikis, berniukas, nėrimo punktas, "apple ""iphone" atveju maišelis, kūdikis, berniukas, žalias megztinis, berniuko drabužių daug, berniuko drabužių ebay, "apple ""iphone" 8s telefono, "apple ""iphone" x apima, kūdikis, berniukas suknelė kelnės.

100% brand new ir aukštos kokybės

Savybės:

Tai Antkakliai yra įdaryti su medvilne, minkštas ir lengvas, ir nebus našta jūsų katė.Chirurgija Atkūrimo Apykaklė gali būti tiekiami kačiukas veido ir kaklo.

Forma Ananasų/Drumstick yra taip pat puikus ornamentas.Labai fotosesijas, įdomus šalis dienų, ar Helovinas, ar Kalėdų susibūrimai, tai šiek tiek galvos apdangalai laikosi juokingų kačių nuotraukų į naują lygį.Mielas formos suteikia daugiau malonumo jūsų mielas augintiniai, ir gyvenime.

Apsaugoti jūsų augintinį nuo sunkina žaizdų gijimą ar sužalojimo.Padėti ir neleisti katino organizmą nuo lyžis kramtomoji ant žaizdos, įveikti ciklo kramtymas ir įbrėžimas.

Rekomenduojama plauti rankomis prieš naudojimą,Pakabinti džiūti, Nr. Šiltas geležies.

Specifikacija:

Medžiaga: Pliušas,Medvilnė mišinys

Modelis: Ananasų/Drumstick

Spalva: Kaip rodyti

Dydis:

Ananasų : Ilgis 28cmx Plotis 21cm Kaklo 10-20cm

Drumstick : Ilgis 26cmx Plotis 20cm Kaklo 12-22cm

Kiekis:1 Vnt (kiti priedai demo nuotraukoje nėra įtrauktas!)

Pastaba: 1.Prašome leisti 0-1cm paklaida dėl rankinis matavimas.pls įsitikinkite, kad jūs ne protas, prieš jums pasiūlymą.

2.Dėl skirtumo tarp skirtingų monitorių, nuotrauka gali neatitikti faktinių spalva elementą.Ačiū!

Paketas apima(be mažmeninės pakuotės):

1Pc x Pet Elizabethan Apykaklės

Nė vienas klientas komentarus šiuo metu.

<