Kalėdų Mesti Pagalvių Užvalkalus Kalėdų Dekoracijas Žiemos Atostogų Dekoratyvinis Užvalkalas Troba Pagalvėlė Atveju

Kalėdų Mesti Pagalvių Užvalkalus Kalėdų Dekoracijas Žiemos Atostogų Dekoratyvinis Užvalkalas Troba Pagalvėlė Atveju

s14100

Nauja

Yra sandėlyje

€11.19 €7.94
Vnt.

Žymos: lovos skalbiniai, pagalvės užvalkalą, audinys padengti žiemą, pagalvė padengti weeknd, pagalvė padengti floyd, pagalvės užvalkalą kalėdinis išpardavimas, ilgai pagalvės užvalkalą žiemą, naujųjų metų pledas, pagalvė lauke atostogų, pagalvė papuošti atveju žiemos, minkštas kalėdų metimų.

Vienpusis spausdinimas, be jokių intarpai ar užpildų.

Medžiaga: aukštos kokybės linų medžiagos, minkštos ir odos draugiškas, be išblukimo ar dilimui, gali būti naudojamas lauke.

Lengva įdiegti: Spalva-koordinuoti nuslėpė/ užtrauktukas uždarymo suteikia elegantišką išvaizdą, ir tai itin paprasta stuff, pagalvės/užpildų į šį pagalvių užvalkalus.

Puikus atostogų produktai: Mūsų Kalėdų pagalvių užvalkalus gali padėti jums greitai pakeisti Kalėdų dekoracijas.Unikalus Kalėdinė s dizainas dera su Kalėdų dekoracijas.Puikus sodybos stilius Kalėdiniai papuošalai yra, turi savo šeimos ir draugų šventė.

Spalva: kaip parodyta paveikslėlyje

Medžiaga: linas

Dydis: 45x45cm

Pakuotės Turinys:

4 * Užvalkalas (pagalvę core nepridedami)

Tik pirmiau paketo turinį, kiti produktai nėra įtraukti.

Pastaba: Šviesa, fotografavimo ir įvairių ekranuose gali sukelti spalvos objektą, vaizdas šiek tiek skiriasi nuo nekilnojamojo dalykas.Matavimo leidžiama paklaida yra +/- 1-3cm.

Nė vienas klientas komentarus šiuo metu.

<

Panašūs produktai