Dulkių siurblių Priedai, kiliminė danga, Grindų Antgalis Rowenta RO 6521 Intensyvus Suderinama Hawk Absorbentas Gaubtu HT-A-EMC0016-1307

Dulkių siurblių Priedai, kiliminė danga, Grindų Antgalis Rowenta RO 6521 Intensyvus Suderinama Hawk Absorbentas Gaubtu HT-A-EMC0016-1307

s138900

Nauja

Yra sandėlyje

€6.44
Vnt.

Žymos: curl rowenta, cutter rowenta, ratų rowenta, plokštės rowenta, parduotuvė rowenta, medžiaga rowenta, šukos rowenta, garbanos rowenta, atveju rowenta, rowenta vacuum.

Tą Pačią Dieną, Greitas Pristatymas Pranašumas

Vanagas Absorbentas Galvos ilgis-30 cm, tai suteikia daugiau valymo patirtį. -Jis yra gaminamas aukštųjų technologijų. -Tai nėra lengvai pažeisti, jis yra patvarus. -Jis juda greitai, lengvai surenka visus medžiagų.

"Matmenys produktas yra, kaip šis." 0.17 G ILGIS = 30 PLOTIS = 5 AUKŠTIS = 7

Pakuotė;

-1 Hawk Absorbentas Vadovas

Atkreipkite dėmesį į Dalykus;

* Jei jums patikrinti modelio ant etiketės pagal jūsų dulkių siurblys ir patalpinti jūsų užsakymą, jums nereikės jokių problemų.

* Jei nežinote ar produktą norite pirkti tinka jūsų dulkių siurblys, ar ne, jūs būsite informuoti apie atitiktį informacijos, jei galite atsiųsti mums modelis yra informacija etiketėje pagal jūsų dulkių siurblys.

* Mūsų produktai yra pakuojami taip, kad nebus pažeista ir centų su sąskaita faktūra.

* Minėtų markių ir modelių pavadinimai yra parašyta, kad rodo markių ir modelių, su kuriais produktai yra suderinami.Nėra verslo partnerystės su minėtų prekių ženklų.

Nė vienas klientas komentarus šiuo metu.

<

Panašūs produktai