Mini Smart Wifi "PASIDARYK pats" Perjungti Palaiko 2 Būdas su Alexa, Google " Smart Gyvenimo

Mini Smart Wifi "PASIDARYK pats" Perjungti Palaiko 2 Būdas su Alexa, Google " Smart Gyvenimo

s137261

Nauja

Yra sandėlyje

€9.57 €7.27
Vnt.

Žymos: plytelių alexa, interruptor wifi alexa smart gyvenimo, interruptor rf smart gyvenimo, alexa nuotrauka, judesio wifi smart gyvenimo, mini interruptor wifi smart gyvenimo, sistema alexa, tekstas alexa, stebėjimo kamera wifi smart gyvenimo, programuotojas alexa.

Sukurta 42x42x20mm mini įstaiga, kuri dirba su dauguma sudaro dėžės, jungikliai ir sienos lizdai.Ji yra ne tik mažas, bet galingas.jis gali būti naudojamas daugeliui namų apyvokos prietaisai ir šviestuvai.

Parama dvikrypčio Kontrolę,Tai smart "PASIDARYK pats" jungiklis gali būti naudojamas senam 2 būdu jungiklis.Visų pirma, jūs dar galima kontroliuoti senas perjungti rankiniu būdu, po isntalled ji.

App Nuotolinio Valdymo pultas,Nuotolinio valdymo pulto arba prietaisai, šviestuvai, savo namuose per Smart Gyvenimo programėlę iš bet kur, bet kuriuo metu.Ne stebulės reikia

Laikas Veikti,Kurti tvarkaraščius automatiškai paversti namų apyvokos prietaisai ar šviestuvai, on/off.Padeda jums taupyti energiją ir elektros mokestis.

Relės Būseną Parametrą,Niekada nerimauti elektros energijos tiekimui, galite nustatyti šį raktą, kad atkurti valstybės po maitinimo įjungimo.

Nominali Srovė: 10A/16A

Medžiaga:ABS

spalva:Balta

Pakuotės Turinys:

1 x pažangus jungiklis

Tik pirmiau paketo turinį, kiti produktai nėra įtraukti.

Pastaba: Šviesa, fotografavimo ir įvairių ekranuose gali sukelti spalvos objektą, vaizdas šiek tiek skiriasi nuo nekilnojamojo dalykas.Matavimo leidžiama paklaida yra +/- 1-3cm.

Nė vienas klientas komentarus šiuo metu.

<

Panašūs produktai