COLORMOON Plakatas Mergina Dykumos Sienos Menas Spausdinti Drobė, Tapyba, Plakatas Ir Spausdinimo Sienos Nuotrauka Už Kambarį Šiuolaikinių Namų Puošybai

COLORMOON Plakatas Mergina Dykumos Sienos Menas Spausdinti Drobė, Tapyba, Plakatas Ir Spausdinimo Sienos Nuotrauka Už Kambarį Šiuolaikinių Namų Puošybai

s137160

Nauja

Yra sandėlyje

€7.85 €4.40
Vnt.

Žymos: seksualus kambario plakatai, bangtan plakatas, k pop plakatas, Mėnulis triušis, meno vienaragis, Kpop, tatuiruotę seksuali moteris plakatas, canva mėnulis, baras moterų plakatai, spalva plakatas.

1. Palyginti su jūsų duomenys dydžio, dėl rankinis matavimais, leidžia skirtumas 1-2 cm.

2. Dėl skirtingo šviesos ir ekraną, spalva, projektas gali būti šiek tiek skiriasi nuo nuotraukos.

1.Savybės: ekologiškos medvilnės drobės yra storos, kietos, stiprios prieš raukšles, atsparus vandeniui, trinamos, ir niekada blunka

2. Pakavimo ir Dovanos: Naudoti Galia Popierius Vamzdžiai ir netikėtų Dovanų Pakuotėje

3. Namo apdaila: gyvenamasis kambarys, vaikų kambarys, miegamasis, virtuvė, tyrimo, biuras, baras ir kt.

4. Paprotys: Jei jums reikia, plakatas neturi sienų, prašome patvirtinkite su mumis prieš užsakant

Pastaba: plakatų tik, išskyrus medinis rėmas

1. Grąžinti: 100% Pasitenkinimo Garantija.Kai gausite paketą, prašome patikrinti jį.Visos mūsų nuotraukos yra HD versija.Jei radote kokybės problemų, pažeistą pakuotę, prarado produktų, spalva problemų ar kitokių anomalijų, prašome nedvejodami susisiekite su manimi ir aš susisieksime su jumis kaip įmanoma greičiau.Grąžinamosios išmokos ar pakeitimas yra priimtinas.

2.Transporto saugos: aš atsiųsime jums reguliariai logistikos informacija, siekiant užtikrinti, kad jūs suprantate prekių statusą.

1. Įsitikinkite, kad jūsų adresas yra teisingas, arba visiškai, prieš pateikiant užsakymą;

2.Paprastai užsakymai bus išsiųsti per 24 valandas.ePacket, Saulesvilos.lt nerimauti nemokamai logistika - Standartinės ir Kinija Paštu Registruota paketas yra mūsų numatytąjį paslaugų.Prašome susisiekti su mumis, jei norite, kad kiti būdai paštu.

3.Pristatymo datos, turės įtakos muitinės, oro sąlygų ir kitų veiksnių, ir taip pat gali vėluoti keletą svarbių festivalių (pvz.: Kinų naujieji Metai ir Kalėdos, Kinijos Nacionalinė Diena, ir kt.).Kartais tai gali užtrukti ilgiau gauti paketus.Tai yra ypatingų priežasčių.Jei jums reikia, prašome susisiekti su mumis, jei norite išplėsti savo užsakymą apsaugos laiką.

1. Jei jus tenkina mūsų prekes ir paslaugas, prašome palikti teigiamą atsiliepimą ir 5 žvaigždučių.

2. Jei turite klausimų apie mūsų produktus ar paslaugas, prašome susisiekti su mumis prieš gaunant savo neigiamų atsiliepimų.

3. Mes stengiamės, kad išspręsti visas problemas ir suteikti jums geriausią klientų aptarnavimą.

Nė vienas klientas komentarus šiuo metu.

<

Panašūs produktai