E. T Dragon SP13 Spotting scope Kamera Stovi Kalno taikymo Sritis Mount Medžioklės Aksesuaras OS26-0019

E. T Dragon SP13 Spotting scope Kamera Stovi Kalno taikymo Sritis Mount Medžioklės Aksesuaras OS26-0019

s136938

Nauja

Yra sandėlyje

€42.54 €31.91
Vnt.

Žymos: sp13 vandeniui, medžioti, praktica žiūronai, 36v plug, jungtis ip68, vaiko žiūronai, kryžiaus kart, gana papuošalai, durų žiūronai, m5 m6.

SP13 Spotting scope Kamera Stovi Kalno taikymo Sritis Mount Medžioklės Priedų

Medžiaga: aliuminio lydinys, Dydis: išorinis skersmuo 70mm, vidinis diametras 57mm.Ilgis:75-90mm Svoris: 168g kitame gale produktas yra M42 universalaus fotoaparato sąsaja (42mm sriegiu), reikia pirkti 42mm sriegiu uosto kamera adapterio žiedas, kartu naudoti okuliaro skersmuo pagal 57mm.Už CANIS LATRANS Spotting scope 20-60x85 APO Spotting scope CL26-0016 25-75x95 APO Spotting scope CL26-0017

ATTN: Visiems mūsų laikais nėra teikiamos baterija.Tai yra tik nuoroda.Prašau jūsų supratimo.

1.Prekės bus vežamos iš ASAP po apmokėjimo patikrinimas

2. Kiekvienam klientui, prašome įsitikinkite, kad jūsų gavėjai, adresai ir kontaktiniai telefono, mes tiesiog siųsti patvirtino adresą.

3. Prekės nebus išvežti savaitgaliais ir švenčių dienomis , prašome atkreipti dėmesį, kad mūsų skelbimų lentoje apie atostogas.

4. Vaizdus, rodomus yra ne tas pats punktas ir yra tik tavo nuoroda.Visi mūsų daiktai nesuteikia baterija.Baterijos rodo tik nuoroda

5. Laivybos būdas gali ne jūsų pasirinkti kelią.Mes kažkada pasirinkti geriausias būdas jums, atsižvelgiant į jūsų šalį ir tarptautinių laivybos padėtis per China Post Oro Paštu, Honkongo Oro Pašto ir Epacket

6. Jei jums nėra gavę siuntą, per 45 dienas po siunčiamas paketas, prašome susisiekti su mumis.Mes sekti siuntą ir atsiliepimų jums artimiausiu metu.

1.Jei nesate patenkintas mūsų daiktų, mes, tikriausiai, priimti grįžti paketą, originalioje pakuotėje.Tačiau kelionei siuntimo išlaidas turėtų padengti patys.

2. Jei elementas yra negerai, ar ne dirbti, pls atsiųsti mums nuotrauką ir vedio į mūsų elektroninio pašto adresą [email protected] tikrinimo paketą, mes stengiamės ją išspręsti.

3. Visos grįžti prekės turi būti originalioje pakuotėje ir jums turi pasiūlyti mums laivybos sekimo numerį.

4 Po to, kai gausime jūsų grąžinimo paketą, mes bus grąžinti visą arba siųsti nauja jums.

Mes tik 5 dienų (i-V 8:30 AM - 6:00 PM EST) per savaitę.

Jei jums skubiai nori kreiptis į mus, pls palikite mums žinutę.O mes dirbame, mes atsiliepimų jums kuo greičiau.

Prašome žinoti, kad jūsų teigiamus atsiliepimus ir 5 žvaigždučių reitingą, yra labai svarbu mums.Po to, kai jūs padaryti, patvirtinti, gauti iš pakuotės, pls, taip pat suteikti mums vertinimas

SP13 Spotting scope Kamera Stovi Kalno taikymo Sritis Mount Medžioklės Priedų

Nė vienas klientas komentarus šiuo metu.

<

Panašūs produktai