Aliuminio Folija Butilo Gumos Juosta Lipni Aukštos temperatūros atsparumas Vandeniui Stogo Vamzdžių Remonto Sustabdyti Nuotėkio Lipdukas

Aliuminio Folija Butilo Gumos Juosta Lipni Aukštos temperatūros atsparumas Vandeniui Stogo Vamzdžių Remonto Sustabdyti Nuotėkio Lipdukas

s135881

Nauja

Yra sandėlyje

€5.54 €4.93
Vnt.

Žymos: aukso lapų lapas, sraigtasparnis sienos, stogo remontas, aliuminio folija virtuvė, butilo guma, atsparus vandeniui naudotis juosta, aliuminio folija lipdukas, aliuminio butilo, folija decal nagų, Aliuminio Folija.

Aliuminio Butilo Juosta, Atsparus Vandeniui, Nuotėkio Įrodymas, Nuolatinė, Nuotėkio Įrodyti, Bet Kokiomis Oro

Savybės:

Sustiprinta aliuminio juosta: Naudojant kelių sluoksnių technologija, prevencinis filmas, aliuminio folija ir didelio stiprumo butilo gumos dedama į Hakkax aliuminio butilo kino išvengti ultravioletinės spinduliuotės, izoliuoti šilumos ir teikti aukštos temperatūros poveikiui.Korozijos ir ti-senėjimo poveikis.Naudojant gryną butilo apsirijimas, pailgėjimas norma yra kaip aukštas, kaip 1000%, ir senėjimo varža yra 30 metų.

Atsparus vandeniui juosta, dydis ir medžiaga: Ilgis: 5m Plotis: 50mm storio aliuminio pagrindo.Su sunkiųjų vandeniui funkcija, mūsų vandeniui juosta gali veiksmingai užkirsti nuotėkio.

Įvairias programas: efektyvus stogo nuotėkio remontas, langų sandarinimas, furgonų stogines, latakai, žemyn antgaliai, valtys, asmens valtys, kanojos, lauko įranga, mobilieji namai, RVs, ir RVs, PVC vamzdžiai ir vamzdynų sistemos purkštuvai, durų , Sienų, siūlės, ventiliatorius, oro kanalus, VĖDINIMO sistemos, "PASIDARYK pats" projektams, stogo EPDM guma, pleistrai ir pan.

Galingas ypatybės: aukštos sukibimas stiprumo, stiprūs klampumo patvarumas ir didelis žievelės varža, puikus atspindys ir šilumos izoliacijos efektas.Darbinė temperatūra: -40.0°F 478.4°F. Mūsų super vandeniui juosta, atsparus vandeniui, an ti-ultravioletinių spindulių, ne garas, kurio ti-senėjimo ir bekvapis; suderinama su kitų gamintojų, mūsų juosta gali puikiai sandarinimo poveikį ir ilgesnį tarnavimo laiką.

dydis:1mm storio*50mm pločio*5m ilgio

Įtraukti:

1xAluminum Butilo Juosta

Nė vienas klientas komentarus šiuo metu.

<

Panašūs produktai