Puikus Naujas Juodos spalvos vakarinę Suknelę 2019 O-Kaklo, ilgomis Rankovėmis-Line Nėriniais, Šifono Grindų Ilgis Prom Dresses Chalatas de soriee

Puikus Naujas Juodos spalvos vakarinę Suknelę 2019 O-Kaklo, ilgomis Rankovėmis-Line Nėriniais, Šifono Grindų Ilgis Prom Dresses Chalatas de soriee

s135846

Nauja

Yra sandėlyje

€100.88
Vnt.

Žymos: danshiki apranga kelnės, dansko atsiliepimai slaugytojų, vairuotojo 600ma 10 18x3w, cilia skoda a5 žibintai, vairuotojo 700ma led augti, atveju lenovo p1m telefono, danshiki kelnės viršų, danim mėlynas fonas, atveju lenovo m lte 103.

Tik galimos spalvos vestuvių suknelė yra:

Į moteriškumo ir natūralaus grožio audiniai yra įkvėpimo šis įspūdingas dizainas su aukštos juosmens kamuolys suknelė sijonas su nėrinių brangakmenio siuvinėjimus.Ypatinga sijonas, kad raketos iš apačioje su appliques dangtelį ant Satino ir racionalizuoti siluetas.Suknelė su O-iškirpte ir uždarytas atgal suvarstomi, su ilgomis rankovėmis.

Klientų ir suknelės jie pirko iš mūsų :

Apie Mus:

Nekilnojamojo Boutique

DYDŽIŲ LENTELĖ

Spalvų Schema

Visi mūsų suknelės pagal užsakymą suknelę, todėl mums reikia jūsų tikslūs duomenys, Prašome pranešti mums išsamius matavimų taip :

1.Pilna krūtinė= __ cm

2.Juosmens = __ cm

3.Klubų= __ cm

4.Petys į Grindų =_cm

5. Petys į petį=_cm

6.Ginklų/ naudoti akių (Ginklų skylę=_cm

7.Bicepso=_cm

8.Rankovės Ilgis= _cm

Kaip Matuoti?

1. Matavimo Jūsų Krūtinės Dydis

(1) Atsistoti tiesia nugara, priekyje per visą ilgį veidrodis.Turintys gerą laikyseną, yra raktas imtis tikslius matavimus.

(2) Apvynioti minkšta juosta priemonė aplink jūsų biustas.Imtis aplink nugarą, per savo pečių, menčių ir pagal savo rankose.Ji turėtų apsukti galo dalis jūsų biustas.Juosta turi būti tiesi ir lygiagreti su grindimis.

(3) Pareikšti baigiasi kartu centre priešais.Vieta jūsų nykščio po juostos priemonė, ir laikyti save iš traukiant per stora, nes tai gali duoti jums neteisingą matavimo.Registruoti matavimas.Naudoti pieštuką ir popieriaus, įrašyti matavimas.

2. Matavimo Juosmens Ir Klubų Dydis

(1) Juostos į savo apatinius ir atsistoti prieš visą ilgį veidrodis.Norėdami gauti reikiamą juosmens matavimo, įsitikinkite, kad jūsų apatiniai nėra cinching juosmens.Jums gali tekti pašalinti.

(2) Nustatyti savo juosmens.Stovint tiesiai, pasilenkti į priekį ar šoną ir pasižymėkite, kur jūsų kūno raukšles.Tai savo gamtos juosmens.Tai siauriausioje jūsų liemens, paprastai yra tarp jūsų šonkaulius ir bamba.

(3) Apvyniojama juosta priemonė aplink savo gamtos juosmens.Laikykite ją lygiagrečiai su grindimis.Nelaikykite savo kvėpavimą arba čiulpia jūsų skrandžio.Laikykite savo kūną pastatyti į patogią poziciją, kad gauti tikslūs matavimo.Įsitikinkite, kad jums nereikia piešti ji per stora.

(4) Įrašyti matavimas.Pažvelgti į numerį į veidrodį, ar atidžiai pažvelgti žemyn į jį, laikydami nugarą tiesiai.Ženklų skaičius ant popieriaus.

(5) Apvyniojama juosta priemonė aplink galo dalis jūsų klubų ir sėdmenų.Tai paprastai yra nuo 7 iki 9 colių (17.8 į 22,9 cm) žemiau savo gamtos juosmens.Laikyti juosta matuoti lygiagrečiai su grindimis.

K: ar aš galiu grąžinti arba atšaukti suknelė, jei aš galiu pakeisti mano protas?

A: Net standartinio dydžio suknelės yra pagaminti pagal užsakymą kiekvienam klientams.Vartotojo pobūdis, mūsų suknelės-tai mūsų panaikinimo ir Grąžinimo Politika yra griežtesnės nei kitų elementų, taip, svarbu, kad atidžiai.

Klausimas: ar galėčiau pakeisti, kad mano suknelė, jei aš jį gauti ir tai doesn’t tilptų tiksliai, tiesa?

A: Atkreipkite dėmesį,kad mes jau 3 ar daugiau siuvėją įvertinti suknelė dydis iki išsiunčiami,jei dydis ne pats, kaip išsamiai u parodyti mums, mes ne siųsti jį, kol pats kaip išsamiai u parodyti mums, kad dydis turi būti teisus,jei u rasti suknelė netelpa jūsų kūno,prašome, pažiūrėkite, u mums parodyti ir įvertinti save įstaiga,patikrinti, jei u parodyti mums reikiamo dydžio;

Q: aš galiu, kad ši suknelė skirtingų stilių/audinys/ilgis?

A: Mes galime custom padaryti pagal jūsų išsamų prašymą, jeigu pasikeitė taškai yra veiksmingas.Ten bus tam tikrą klientų padarė pagrįstą mokestį išsamias užsakymą prašymą

Q: ar suknelė atrodo tiksliai taip, kaip nurodyta ant nuotraukų?

A: taip pat atkreipkite dėmesį:mes tiesiog custom suknelė pagal vaizdą,kad tai yra labai sunku, todėl suknelė tiksliai taip, kaip paveikslėlyje,taip,jei u tiesiog nemėgsta suknelė,mes negalime priimti grąžinamoji išmoka;tikiuosi, kad u gali tai suprasti, ir prašome perskaityti grąžinimo politika atsargiai, prieš užsakymą.

Q: Kaip aš galiu įsitikinti, kad aš esu užsakymo tinkamą dydį?

A: Kai užsakymo suknelė jūsų ypatinga proga internete, jūs teisūs, atkreipkite dėmesį į vis dydį teisus!Kadangi esame tarptautinė bendrovė, mūsų drabužiai gali paleisti didesni arba mažesni nei standartinio dydžio esate pripratę.Tikrinant faktinius matavimus mūsų dydžių lentelė ir lyginant juos su savo matavimai, prieš pateikdamas užsakymą, yra geriausias būdas išvengti dydis klaidų.Jei užsisakote užsakymą dydžio suknelė, tai ypač svarbu gauti jūsų matavimai visiškai teisus.Gauti profesionaliai įvertinti labiausiai patikimas būdas užtikrinti, kad galutinis produktas pasiekia jus puikiai pritaikyta.Įsitikinkite, kad patikrinti mūsų matavimo vadovas.Jei jūsų dydis svyruoja ar norite pakeisti suknelę, šiek tiek, mes visada palikite keletą colių siūles taip, kad jūsų vietos siuvėjo galite lengvai padaryti pakeitimus, kaip reikia.Jei turite bet kokių klausimų dėl užsakymo tinkamo dydžio, nedvejodami kreipkitės į mus.

Nė vienas klientas komentarus šiuo metu.

<

Panašūs produktai