Bm800 Profesionalus Pakabos Mikrofono Rinkinį Studio Live Transliacijos Dainavimo Įrašymo Kondensatoriaus Mikrofonas Rinkinys

Bm800 Profesionalus Pakabos Mikrofono Rinkinį Studio Live Transliacijos Dainavimo Įrašymo Kondensatoriaus Mikrofonas Rinkinys

s135089

Nauja

Yra sandėlyje

€31.17 €23.69
Vnt.

Žymos: bm800 kondensatoriaus mikrofonas, bm 800 isk, microphon studija, bm800 mikrofonas garso, bm800 xlr, 800 bm, bm800, micro bm 800, žarnų bm 800, mike bm 800.

Tai yra profesionalus kondensatoriaus mikrofonas, taikant griežtus užbaigti elektroninių grandinių kontrolės ir auksu diafragma.

Su cardioid modelio, pikapas, didelės galios, mažos savarankiškai triukšmo ir tiksliu net smulkiausių garsų, šis mikrofonas yra ypač tinka studios " įrašų studijos, radijo stotys, teatro ir kompiuteriai.Jis tikrai gali, atitinka aukštos kokybės reikalavimus, transliavimo ir įrašymo.

Labai žemas savęs-triukšmas, kuris gali būti naudojamas ir įrašymo studijoje; teikti didelio jautrumo užfiksuoti subtilius skirtumus ir taip sukurti aukštos kokybės garsą.Kai įrašymui, mikrofonas, padengti gali užkirsti kelią vėjo triukšmo; dvigubo paramos ginklų padidinti jėgų nešti daugiau svorio.

Sulankstoma rankos sumažina transportavimo dydžio ir lengva saugoti.Visiškai lankstus dizainas leidžia jums reguliuoti kampas ir aukštis, jums reikia; reguliuojamo apkabos, gali būti lengvai įdiegtas į darbalaukį; kiekvienas bumas turi dvigubą Pakabos spyruoklės, kurios turi geresnį stabilumą.

Viršuje dvigubo sluoksnio filtras su dvigubo sluoksnio nailono tinklelio struktūra gali veiksmingai pašalinti sprogdinimo garso įrašymo.Reguliuojamo apkabos, yra patikimai pritvirtintas ant bet mikrofono stovas, lengva įdiegti ir naudoti; 360 laipsnių lanksčia gooseneck gali realizuoti tikslus padėties nustatymas.

Smūgio kalno yra tvirtai pritvirtintas mikrofonas, kuris veiksmingai mažina veiklos triukšmo; dual audio uostuose; prijunkite prie mikrofono įvesties ausinės/garsiakalbio išvestis tuo pačiu metu.

Polar diagramoje: vienakryptis

Dažnių diapazonas diapazonas: 20Hz-20KHz

Jautrumas: -34dB±2dB (0dB = 1V / Pa prie 1 khz)

Išėjimo varža: 150Ω±30% (at 1 khz)

Apkrovos varža: lygus arba didesnis už 1000Ω

Lygiavertis garso lygis: 16dBA

Maksimalus SPL: 130dB (kai 1KHz yra mažesnis arba lygus 1% THD)

Signalo ir triukšmo santykis: 78dB

Srovė: 3mA

Medžiaga:metalas

spalva:Juoda

Pakuotės Turinys:

1 x BM-800 mikrofonas

1 x Mikrofono kabelis

1 x Mikrofono atveju

1 x Mikrofono stovo

1 x Metalo amortizatorius

1 x Akustinis filtras

1 x " Black USB garso plokštę

1 x anglų vadovas

Tik pirmiau paketo turinį, kiti produktai nėra įtraukti.

Pastaba: Šviesa, fotografavimo ir įvairių ekranuose gali sukelti spalvos objektą, vaizdas šiek tiek skiriasi nuo nekilnojamojo dalykas.Matavimo leidžiama paklaida yra +/- 1-3cm.

Nė vienas klientas komentarus šiuo metu.

<

Panašūs produktai