Lauko Žvejybos Saugojimo Krepšys 5L/20L/50L Vandeniui Sauso Maišą Roll Top Maišą, Plaustais, Buriavimui, Baidarės Plaukimo Organizatorius Paplūdimys

Lauko Žvejybos Saugojimo Krepšys 5L/20L/50L Vandeniui Sauso Maišą Roll Top Maišą, Plaustais, Buriavimui, Baidarės Plaukimo Organizatorius Paplūdimys

s134484

Nauja

Yra sandėlyje

€2.82 €2.20
Vnt.

Žymos: krepšys roll viršų, itiwit neperšlampamas maišelis, hewolf palapinė, žuvų baidarių, roll viršų, kuprinė roll viršų, valtis, baidarė, kuprinė vintag, žvejybos drobė maišelis, burnur neperšlampamas maišelis.

Savybės:

1. Pagamintas iš aukštos kokybės Taftos medžiagos charakteristikos vandeniui, lengvi ir patvarūs, turi ilgą naudojant gyvenimą.

2. Su aukštos kokybės sagtis dizainas, kuris yra patogu ir greita, ir suteikia jums atsipalaiduoti kelionę.

3. Sagties yra švilpukas dizainas, kuris vaidina svarbų vaidmenį skubios pagalbos.

4. Ši vandeniui sausas krepšys gali būti naudojamas rinkti drabužius kempingų ir poilsio organizavimo srityje.Ji taip pat gali būti naudojamas atskirai sausas ir šlapias drabužių, rankšluosčiai ir kt.

5. Ši vandeniui sauso maišą taip pat gali užkirsti kelią elektronikos produktų, tokių kaip mobilieji telefonai ir fotoaparatai nuo atsparus vandeniui.

6. Įrengta saugojimo dėklas ir karabinai, kurią lengva laikyti ir naudoti.

7. Ar tai fotografija, nardymas, kempingas, dviračiai, alpinizmas, žvejybos, žygiai, dviračių sportas, sniegas, sportas, plaukimas, ir pelkių gali atlikti šį neperšlampamą maišelį, kad išvengti objektus iš drėgnos.

Techniniai duomenys:

Medžiaga:Taftos

Tema:Sportas

Spalva:Juoda

Talpa:5L/20L/50L

Svoris:5L:40g/ 20L:70g / 50L:100g

Dydis:5L:18x26CM/ 20L:25x47CM/ 50L:34x56CM

Tipas:atsparus Vandeniui sausas krepšys

Savybės:nepralaidus Vandeniui,nešiojamas,reguliuojamas,lengvas

Tinka:Baseinas,Paplūdimys,Baidarės,Stovyklavietė,Nutolimas

Pakuotė:

1x vandeniui sausas krepšys

Nė vienas klientas komentarus šiuo metu.

<

Panašūs produktai