Modernus minimalistinis led Kristalų koridoriaus lempos Galerija lempos apvalios veranda lempos, buitinės lempos Salės lubų lempa Aikštėje

Modernus minimalistinis led Kristalų koridoriaus lempos Galerija lempos apvalios veranda lempos, buitinės lempos Salės lubų lempa Aikštėje

s13320

Nauja

Yra sandėlyje

€91.56 €73.24
Vnt.

Žymos: mygtukas tactil, SMD Jungiklis, Mygtukas Jungiklis, mygtukas touch, paviršiaus jungiklis, smt jungiklis, pleistras jungiklis, paspauskite mygtuką paviršiaus, mygtuko paspaudimu pereiti, mygtuką, micro.

Visų pirma, norėčiau padėkoti visiems mano brangūs netizens už jų dėmesį ir meilę mums.Mes pagarbiai siūlome jums aukštos kokybės ir prieinamos kainos produktų ir paslaugų, tikiuosi, kad suteiks jums priimtinas ir malonus apsipirkimas internete patirtį.

Siekiant išvengti nereikalingų rūpesčių ir nesusipratimų pirkimas lempos, prašome skaityti ir suprasti mūsų gaminių pardavimo taisyklių atidžiai prieš perkant.Jei turite kokių nors klausimų, prašome nedvejodami susisiekite su mūsų klientų aptarnavimo.Klientų aptarnavimas bus kantrūs ir suteikti jums išsamius atsakymus.

Nuotraukos fotografavimas

Nuotraukos lempos ir žibintai, parduodami paimti natūra , Nes fotografijos įranga , technologijos , kampas , šviesos ir kompiuterių monitorių yra įvairių veiksnių, kurie gali sukelti tam tikrų spalvų skirtumas paveikslėlyje.Būkite atsargūs, jei jums negali priimti spalvų skirtumas problema.Prašome suprasti, kad tokias operacijas ginčai negali būti panaudotas kaip priežastis, dėl prekių grąžinimo.

pristatymo laikas

Po pirkėjas priima mokėjimo 48 Laivas per kelias valandas .išskirtiniu atveju ( teisės šventė / įsakymas / karšto pardavimo produktų, sandelyje ir pan. ) Pavėluoto pristatymo .Todėl, prašome pasitarti su pardavėju mūsų gamykloje, jei produktas yra prieš priimdama užsakymą, taip, kad nebūtų vilkinamas jūsų apdailos laikotarpį.Ačiū.

Pažeistas Išsiimti

Nors pakuotė mūsų gaminiai yra labai stiprus, dėl pristatymo į trečiosios šalies tolimojo gabenimo ir platinimo, yra tam tikra rizika, ir tai yra neišvengiama išspausti lempos, ypač lempų gaubtai iš stiklo gaminiai, jei pastebėsite, kad lempų gaubtų ir reikmenys yra sugadinta, kai gaunate prekes, prašome susisiekti su mumis iš karto, ir pateikti nuotraukas, sugadintas, priedai.Mes atsiųsime pristatytas aksesuarai jums.

Mes bus atsakingas už mūsų paslaugas ir produktus .mes suteiksime jums patenkinamas atsakymas į bet kokį pagrįstą problema.Jei yra problema, mes vis dar nori ją išspręsti.

Jei mes turime daugiau ramybės, sąžiningumas ir tolerancija vieni kitiems, mes turėtume mąstyti kitaip, ir manau, kad visos problemos bus išspręstos.

Krovinių aprašymas

Pirkėjai gali pasirinkti-išankstinio mokėjimo ar atsisakymo. .A: iš Anksto apmokėtas yra, kai pirkėjas ir pardavėjas patvirtina, pašto , pirkėjas apmoka pašto išlaidas į mūsų gamykloje pirmas. Ji yra surinkta iš mūsų gamyklos ir mokėti išreikšti bendrovė B: panaikinimas yra tiesioginis mokėjimas iš pirkėjo kurjerių įmonės, kai prekės pristatomos. .

Mokėjimo būdas

Primygtinai rekomenduojame Alipay spręsti .saugos nesijaudinkite .Vartotojams, kurie negali naudoti Alipay, galite susisiekti su mūsų banko pervedimas. .

Transporto instrukcijos

Apskritai, yra du būdai, kaip pristatyti prekių, logistika, express pristatymas.

A: privalumas logistikos, kad krovinių yra pigus, tačiau trūkumas yra tai, kad laiką yra, šiek tiek lėtesnis ir jūs turite pasiimti prekes krovinių kieme sau; logistikos bus pranešta telefonu, kai prekės atvykti.Prašome prašyti pirkėjo aiškiai pristatymo adresą ir telefono numerį, tada imtis gavėjo TAPATYBĖS kortelę pasiimti prekes.

B: Express pristatymo privalumai greitas pervežimas nuo durų iki durų " pristatymą, o trūkumas yra tai, kad krovinių yra santykinai brangus.Todėl, jei pristatymo neskubu, apskritai rekomenduojama siųsti logistika.Iš esmės, express pristatymas pristatomas į duris (jei jis yra per komplektaciją)

garantinis aptarnavimas

mūsų gamykloje pažadų: trijų metų garantija.Nuo įsigijimo dienos, jei produktas turi elektros gedimo problemas, kurios normaliomis naudojimo, ji gali gauti trijų metų garantija paslaugų (išskyrus šviesos šaltinio), ir garantija taikoma tik pataisyti arba pakeisti problemiškas priedai. .

Jūs negalite naudotis garantinio aptarnavimo, esant šioms aplinkybėms:

A nuostolius, atsiradusius dėl netinkamo naudojimo ir įrengimo elektros energijos tiekimo;

B žalos dėl netinkamo naudojimo ar netinkamo remonto ar keitimo.

C Žalos, kurią sukelia klaidingą ar neatsargaus naudojimo netinkamas priedai.

D Žala kitų nelaimingų atsitikimų .

Lempos montavimas

šiltas patarimai : žibintai ir žibintai, mūsų gamykloje yra visi pridedamas su galutinio produkto tinkas.Lempos ir šviestuvai priklauso elektros produktais.Siekiant užtikrinti saugumą, prašome samdyti profesionalus elektrikai vadovas montavimas, lempos ir žibintai. !!!

Susisiekite su mumis

įmonė: Qianyu apšvietimo ir apšvietimo įrangos gamykla

kontaktai: Vadybininkas Yang (Prekybos Departamentas).

mobilus telefonas: 13824716717/15020542958

verslo Q Q:540895193

gamyklos Adresas: No. 5, Lane 1, Yifeng 1st Street, henglan Miesto, Zhongshan City, Guangdong provincija

Nė vienas klientas komentarus šiuo metu.

<