Durų Kamštis Pleištai Piršto Raštas Silikono Durų Sustoja Mielas Spalvingas Animacinis Lapų Stiliaus Užtikrinti Lanksčias BV789

Durų Kamštis Pleištai Piršto Raštas Silikono Durų Sustoja Mielas Spalvingas Animacinis Lapų Stiliaus Užtikrinti Lanksčias BV789

s131487

Nauja

Yra sandėlyje

€3.49 €2.59
Vnt.

Žymos: durys medžio kamščiu, durų kamštis pleišto, bloko durys, gumos pleišto, durų plug, durų silicio kamštis, Kamštis, durų stotelė, durų kamštis raktas, duris laikykite.

Durų Kamštis Pleištai Piršto Raštas Silikono Durų Sustoja Mielas Spalvingas Animacinis Lapų Stiliaus Užtikrinti Lanksčias BV789 Aprašymas:

Savybės:

1. Dydis: Silikono lapų durų kaiščiai su ruda pakabinti virvę, 9.5 cm ilgio, 5cm pločio, ir šlaito aukštis apie 0,4 cm-2cm, gali būti puikiai naudojami labiausiai durų siūlės.

2. Silikono medžiaga: laivai su maisto kokybės silikono, siekiant užtikrinti jūsų šeimoms sveikatos, minkštas, patvarus, bendable ir jokio kvapo.

3. Tinka situacija: Tai, durų kaiščiai apsaugoti nuo durų trenksmą ir nuspaudžiant jūsų vaikelis piršto ar netyčia gauti uždaryta į kambarį.Nuolat durų saugiai atidaryti, užtikrinant, kad jūsų katė, šuo, vaikų ar kūdikių lieka saugus.Taip pat geras dekoro jūsų namuose ar darbo erdvėje.

4. Neįvykdyti išvaizda: Šis unikalus, stilingas ir gražus elementai pagerina išvaizdą savo darbo vietos, gali būti naudojama įvairių patalpų ir gyvenamojo ploto tvarką papildyti nuostata.

5. Patogu naudoti: Lapų animacinių filmų durų kamščiu, gali būti lanksčiai pateikti bet kur, grindų, pakankamai dislokuotoms ne viena pozicija ir neslidus.Sandariai pleištai durų siūlės ir ne skauda, duris ir grindis.Tai taip pat gali būti pakabinti ant durų rankenos arba kitos vietos, kai nėra naudoti, labai patogu ir jokio užima vietos.

6. Lengva valyti, tiesiog nuplaukite su vandeniu, gali būti naudojamas ilgą laiką ir sutaupyti pinigų.

Skelbimas:

1. Tikrasis spalva gali šiek tiek skirtis nuo nuotraukos dėl skirtingų monitorių ir šviesos poveikis.Prašome leisti 1-3cm nuokrypis dėl rankinis matavimas.

Specifikacija:

Medžiaga: silikonas

Dydis: kaip nuotraukos rodo, šlaito aukštis: 0.4 cm-2cm

Komplektą Sudaro:

1 x duris kamštis

Nė vienas klientas komentarus šiuo metu.

<

Panašūs produktai