Šuo Šiltas Ir Vilnos Minkšti Batai Bamblys neslidus Pet Batų Padengti Lietaus Batai Kojinės Kojų Padengti Šiltas Batai 2021 Naujų Naminių Reikmenys

Šuo Šiltas Ir Vilnos Minkšti Batai Bamblys neslidus Pet Batų Padengti Lietaus Batai Kojinės Kojų Padengti Šiltas Batai 2021 Naujų Naminių Reikmenys

s127816

Nauja

Yra sandėlyje

€2.64 €1.59
Vnt.

Žymos: krepšys šuns, girly mažylis priedai, įdomus šuo stuff, yorkie puppy priedai, aitvarai šunys, šuo įdaryti, byla 2021, boksininkas šuo, šuo šampūnas, paw.

Šuo šiltas ir vilnos minkšti batai Bamblys neslidus pet batų padengti Lietaus batai Pet batų pėdos dangtis

Aprašymas:

Prašome įvertinti savo šuns kojas prieš užsakant.Tada pasirinkti tinkamą dydį pirkti.

Dydis puslapyje yra ilgis ir plotis viduje batų.

Kai parametrai išeiti,prašome rungtynės dydį ir pasirinkti dydžio matavimas, kuris yra didesnis, nei jūs.

Todėl jūsų mielas šuo bus nešioti jį daug patogiau.

Šis šuo batų naudoja sunku neslidžia vienintelis užtikrinti stabilumą ir sukibimą ant plytelės ir smėlio, ir apsaugotų letenas nuo aštrių akmenų, stiklo duženos, šerpetų, ledas, sniegas, druska ir daug kitų veiksnių, kurie gali pakenkti šuns letenas.

Šią žiemą šuo įkrovos, su super minkštos vilnos viduje, suteikia papildomą komfortą, apsaugo jų šiltas, šaltas oras, ir saugo mielas šuo švarus, kai veikia ne.

Šuo bateliai yra pratęstas wo reguliuojami dirželiai ir šviesą atspindinčios juostelės, siekiant užtikrinti, stora, tinka ir saugą per naktį vaikščioti.

Elastingas tvirtinimo dirželis dizainas, lengva dėvėti, kilimo ir nėra lengva patekti.

Pastaba: Šios rūšies batų yra daugiau tinka patalpų batus ir vaikščioti į saulėtą orą.

Suskirstyti į keturias dydžiai: tinka šunims su 1-2 kg (3.5*2.5 cm), B šunys su 5-7 kg (4,5*3,5 cm), ir C šunys su 10-13 kg (5.5*4.5 cm) , D 22 kg šuo (6.5*5.5 cm)

Pakuotė:

1 pora šiltų batų apima

Nė vienas klientas komentarus šiuo metu.

<