Aksomo Papuošalų Stovo Modelis Manekenas Ekranas Karoliai Pakabukas Turėtojas Kaklo Krūtinė Vitrina Atveju Papuošalai Stendas Pilka

Aksomo Papuošalų Stovo Modelis Manekenas Ekranas Karoliai Pakabukas Turėtojas Kaklo Krūtinė Vitrina Atveju Papuošalai Stendas Pilka

s126885

Nauja

Yra sandėlyje

€1.35 €0.93
Vnt.

Žymos: krūtinė modelis, vadovas manekenas, ausų stovėti, rodyti papuošalai stendas, akrilo stendas, rodyti papuošalai manekenas, Display rack, ekrano dėklą, custom raišteliu maišelis, legoes vitrinos.

Aprašymas:

Tai Papuošalai ekranas krūtinė tinka organizuoti ir rodyti pakabučiai, karoliai, ir kitų vertinami vienetų.

Puikiai tinka rodyti aukštos kokybės juvelyrikos parduotuvėse ar savo namuose.Jis taip pat puikiai tinka stalviršio papuošalai ekranas parduotuvėse ar parodose.

Šis pilkos spalvos aksominis paviršius padeda jums pamatyti, produktų aiškiai skirtingai nuo ryškios spalvos papuošalai,Akcentai ir organizuoja savo labiausiai branginama papuošalai, aksesuarai.

Pagamintas iš Aukštos Kokybės Aksomo.Minkšta ir bus apsaugoti jūsų papuošalai ir aksesuarai iš bet kokio pobūdžio žalos ar dilimui.Išlaikyti jūsų kaklo ir iš vis rišti ir kinked.

Medžiaga: Aksomas, Plastiko

Specifikacija:

Dydis: 7 x 7 x 20cm, 17 x 7 x 29cm, 20 x 7 x 34cm, 24 x 12 x 40cm

Komplektą Sudaro:

1 Gabalas Juvelyrika Organizatoriai Ekranas

Pastaba:

Kadangi dydis aukščiau yra matuojamas ranka, dydžio faktinis elementas, kurį gavo galėtų būti šiek tiek skiriasi nuo dydžio aukščiau.

Prekės spalva rodomos nuotraukos gali būti rodomi šiek tiek skirtis dėl jūsų kompiuterio monitoriaus, nes monitoriai yra ne kalibruotas pats.

Nė vienas klientas komentarus šiuo metu.

<

Panašūs produktai