"logitech" G304 kompiuterinių žaidimų 2.4 G belaidės pelės, ergonomiškas pelės HEROJUS Variklio 12000DPI Už LOL PUBG Fortnite Overwatch CSGO

"logitech" G304 kompiuterinių žaidimų 2.4 G belaidės pelės, ergonomiškas pelės HEROJUS Variklio 12000DPI Už LOL PUBG Fortnite Overwatch CSGO

s125627

Nauja

Yra sandėlyje

€58.99 €35.39
Vnt.

Žymos: m330, pelės, mause sem fio, lqs žaidimų pelės, šalis geltona, lagitech g pro, "logitech", g305 logitech, "logitech" pelės, padengti pelės.

Originalus "Logitech" G304 Žaidimų Pelės 2.4 G Bevielio HEROJUS Variklio 5AA Baterija 12000DPI Už LOL PUBG Fortnite Overwatch CSGO Pakuotė: G304 SU dėžute: naujas originalus g304 pele+vartotojo dokumente +usb imtuvas+ imtuvas kabelis+ box(AA baterijos neįeina) Pagrindiniai Bruožai: 1,G304 LIGHTSPEED wireless gaming pele, kuri yra naujos kartos LIGHTSPEED belaidžio ryšio technologija, skirta teikti neįvykdyti žaidimo našumą, tuo didesnes išlaidas, veiklos rezultatų ir inovacinės technologijos. 2.HEROJUS jutiklis yra "Logitech G" naujos kartos optiniai žaidimų jutiklis puikų našumą ir nuostabų veikimą. 3.HEROJUS jutikliai ir LIGHTSPEED technologijos užtikrina nepriekaištingą energijos vartojimo efektyvumą, leidžia jums žaisti už maždaug 250 valandų tik su viena AA baterija.Remiantis tipiškų naudojimo, pakeičiant pirminę baterija turėtų išlaikyti puikius maždaug 9 mėnesių.Nereikia nerimauti dėl galios visą laiką, kad G304 yra įrengta su baterija indikatorius, kuris įspėja, kai likę 15% yra. 4.LIGHTSPEED technologija leidžia bevielio perdavimo sparta prilygsta laidiniam."Logitech G gerai suprojektuoti belaidžio žaidimų sprendimas suteikia žaidėjų su nemokama belaidžio žaidimų patirtis su reagavimo laikas taip greitai, kaip 1ms. 5.Pasaulyje Logitech G, belaidis žaidimų pelės nėra lygus sunkus. 6.Logitech G304 du pirminiai raktai microswitches gali atlaikyti maždaug 10 milijonų paspaudimų.Jis taip pat yra vidurinis mygtukas, DPI, mygtukas ir du šoniniai mygtukai, kurie gali būti pakeista naudojant " Logitech žaidimų programinė įranga. *Saldus Patarimai 1.Įmokos logitech produktas dažnai atnaujina produkto stiliaus, mes priimti galutinį stiliaus produktas jums gauti, jei turite prieštaravimų su produkto, galite peržiūrėti savo gaminio pirkimo S / N, URL yra: https://support.logitech.com.cn/zh_cn/home 2.Nes būtina gaminio ir pakuotės atitinkamai, valdymo, kontrolės ir stebėjimo priežasčių "Logitech" gaminys, S / N ir P/ N ant pakuotės, S/ N ir P / N, paprastai yra ne tas pats, yra normalus reiškinys pastabos: *paketas buvo atidarytas, nes išimdami bateriją,bet dėžutės ir pelės yra 100% naujo,jei jums tai,prašome būkite atsargūs pirkti,ačiū. *Kiekvieną pelės turi būti patikrintas prieš išvežant iš gamyklos.Kai pelės paliks išbandyti ženklo (darant prielaidą, kad tai nėra dalis klientų nuomonę, kad ji yra naudojama).Jei jūs proto, prašome būkite atsargūs pirkti, mes negali susitarti su šio pobūdžio Ginčą, ačiū!LIGHTSPEED belaidžio ryšio technologija, skirta žaidėjas naujos kartos LIGHTSPEED belaidžio ryšio technologija dabar yra teikti grotuvai su didele bevielio žaidimų patirtis G304 LIGHTSPEED wireless gaming mouse " yra skirta pristatyti neįvykdyti žaidimo našumą, tuo didesnės kainos/kokybės ir naujoviškų technologijų.GAMING-GRADE PERFORMANCE G102 ataskaitas 1000 kartų per sekundę, 8x greičiau nei įprastos pelės.Tai reiškia, kad kai pelės, perkelti arba paspaudėte ekrano reagavimas yra beveik momentinis.

LIGHTSPEED belaidžio ryšio technologija, skirta žaidėjas

Naujos kartos LIGHTSPEED belaidžio ryšio technologija dabar yra teikti grotuvai su didele bevielio žaidimų patirtis G304 LIGHTSPEED wireless gaming mouse " yra skirta pristatyti neįvykdyti žaidimo našumą, tuo didesnės kainos/kokybės ir naujoviškų technologijų.

HEROJUS jutiklis

12,000 DPI, iki 10 kartų spektaklio HEROJUS jutiklis yra "Logitech G" naujos kartos optiniai žaidimų jutiklis puikų našumą ir nuostabų veikimą.Tai kyla iš mūsų negailestingai vykdymu, bevielis žaidimų rezultatus.DPI turi reguliuojamas nuo 200 - 12,000 ir gali išsaugoti iki 5 profilių, ant borto atminties.

Patvari galia

250 valandų, 1 AA baterija HEROJUS jutikliai ir LIGHTSPEED technologijos užtikrina nepriekaištingą energijos vartojimo efektyvumą, leidžia jums žaisti už maždaug 250 valandų tik su viena AA baterija.Remiantis tipiškų naudojimo, pakeičiant pirminę baterija turėtų išlaikyti puikius maždaug 9 mėnesių.Nereikia nerimauti dėl galios visą laiką, kad G304 yra įrengta su baterija indikatorius, kuris įspėja, kai likę 15% yra.

Lengvi ir patogūs

Patogus ir greitas, sveria tik 99 g (su baterija) pasaulyje " Logitech G, belaidis žaidimų pelės nėra lygus sunkus.Logitech G304 yra lengvas ir patogus, sveria tik 99 gramus, ačiū lengvas mechaninis dizainas ir efektyvus baterijos naudojimo.

6 programuojami mygtukai

Lankstus ir patogus Logitech G304 tai du pagrindiniai klavišai " microswitches gali atlaikyti maždaug 10 milijonų paspaudimų.Jis taip pat yra vidurinis mygtukas, DPI, mygtukas ir du šoniniai mygtukai, kurie gali būti pakeista naudojant " Logitech žaidimų programinė įranga.

Advanced mygtukas įtampos sistemos

Aukščiausios spustelėkite atsakymo mygtuką įtampa yra moksliškai sukurtas kartu su nepriklausomais mygtukus, kad labiau atitiktų kairysis ir dešinysis pelės mygtukai ir sumažinti pastangas, reikalingas paspaudimų.Todėl jums greitai ir patikimai spustelėkite našumą, leidžia jums susidoroti su intensyvų žaidimo ritmą.

Atlikti

Built-in USB Nano imtuvas saugojimo lengvas, patvarus ir minimalistinio dizaino, su built-in nano imtuvas saugojimo daro G304 puikus kelionių kompanionas.

Nė vienas klientas komentarus šiuo metu.

<

Panašūs produktai