Kondensatoriaus Mikrofonas,su Taršos Prevencijos Ju, Plug and Play Mikrofonas, "Skype", "YouTube" Dubliavimą Žaidimas Mikrofonas

Kondensatoriaus Mikrofonas,su Taršos Prevencijos Ju, Plug and Play Mikrofonas, "Skype", "YouTube" Dubliavimą Žaidimas Mikrofonas

s12296

Nauja

Yra sandėlyje

€12.63 €10.36
Vnt.

Žymos: usb kamera, "skype" kamera, fotoaparatas pc, pc webcam, web kamera "skype", web kamera kompiuteriui su mikrofonu, vaizdo kamera "skype" televizija, hd webcam, "skype" televizoriuje, kamera "skype" su mic.

Plug and play): Su 3,5 mm uosto, jokios papildomos tvarkyklės programinė įranga yra reikalinga.Labai tinka žaidimai, transliacijos, pokalbiai, transliacijų įrašymas, "Skype", balso, "YouTube" vaizdo įrašų ir kt.

Įvairiakryptė mikrofonas: mikrofonas turi įvairiakryptė modelio, pikapas, o nuskaitymo atstumas 10 pėdų (maždaug 3 metrų).Jį galima lengvai užfiksuoti subtilius garsus 360 laipsnių kryptimi, ir perduoti garsesnis ir aiškesnis.Dalyviai gali išgirsti vienas kitą posėdį be augina savo paties balsu, ar kartoti sau, tiesiog turiu normalų pokalbį.

Dvigubo sluoksnio filtras: stalinis mikrofono laikiklis yra įrengta profesionalus dvigubo sluoksnio akustinis filtras išvengti -ups, ir kokybei gerinti, vokalo įrašymas; atstumas tarp mikrofono ir filtras yra reguliuojamas.

Geras suderinamumas: 3.5 mm kondensatoriaus mikrofonas, yra ne tik tinka jūsų KOMPIUTERIO, nešiojamojo arba stalinio sistemos (Mac, Windows 7, 8, 10, Vista, XP), bet taip pat savo mobiliojo telefono (ne tinka iPhone 7) , IPad ir išmaniuosius įrenginius. ("Mac", reikia USB išorinį stereo adapteris, neįtraukta)

Efektyviai sumažinti triukšmą: Šis kompiuteris kondensatoriaus mikrofonas turi cardioid pikapas modelis, kuris gali fiksuoti garso priešais mikrofoną ir veiksmingai mažinti pusėje ir atgal triukšmo.Įrengtas profesionalus dvigubo sluoksnio filtrai, filtrai ir putų mikrofonas apima, kuris gali sumažinti triukšmo ir -ups, ir pagerinti įrašymo kokybę.

Medžiaga:metalas

spalva:juoda

Pakuotės Turinys:

1 x Mikrofonas

1 x Sudedamas trikojis stovas

1 x Taršos prevencijos ju

1 x Kempinė padengti

1 x Audio kabelis

Tik pirmiau paketo turinį, kiti produktai nėra įtraukti.

Pastaba: Šviesa, fotografavimo ir įvairių ekranuose gali sukelti spalvos objektą, vaizdas šiek tiek skiriasi nuo nekilnojamojo dalykas.Matavimo leidžiama paklaida yra +/- 1-3cm.

Nė vienas klientas komentarus šiuo metu.

<

Panašūs produktai