Dvipusis Valdymo Modulis Lizdas Smart Belaidžio Relė Reguliatorius 2 Kanalų Smart Switch Dirbti Mijia App

Dvipusis Valdymo Modulis Lizdas Smart Belaidžio Relė Reguliatorius 2 Kanalų Smart Switch Dirbti Mijia App

s122784

Nauja

Yra sandėlyje

€16.82 €12.61
Vnt.

Žymos: ios relay imtuvas, Xiaomi, aqara relay t1, 20a relay imtuvas, mi relė, oficialus xiaomi, 4ch relay imtuvas, llkzmk11lm, namų smart xiaomi, mijia xiaomi.

Savybės:

1. Kad jūsų namai protingo namo: smart dual valdymo modulis yra relės modulis, kuris protingai valdo protingesni nei bet kada.

2. Smart kontrolės ranka: smart dual valdymo modulis gali padaryti tradiciniu prietaisų protingas ir prijungtas prie tinklo, ir todėl juos kontroliuoti įvairių protingų būdų.

3. Nuotolinis valdymas laikmatis kontrolė, energijos taupymas: atidarykite vėdinimo sistema, vienos valandos kiekvieną dieną keliaudami į verslo, taip, kad būtų išlaikyti patalpų oro šviežių nedidinant sąskaitos už elektrą.Smart dual valdymo modulis it happen su app nuotolinio laikmačio funkcija, bet kuriuo metu ir bet kur .

4. Kompaktiška konstrukcija, paprasta sąranka: kompaktiškas dydis leidžia jums įdėti smart dual control modulio viduje 86 tipo jungiklis, dėžutė, arba prijunkite prie prietaiso terminalo nekeičiant esamų rozečių ir jungiklių.

5. Medžiagos parengti informaciją: pcvo ugniai atspari lukštais, saugios ir patikimos veiklos, prabangus ir skoningas dizainas.

Aprašymas:

Smart lizdas valdiklio modulis yra paprasta įdiegti ir gali būti naudojamas ilgą laiką, užtikrinti gerą smart gyvenimo patirties.

Techniniai duomenys:

Dydis: 4.95* 4.62* 2.45 cm

Rated Input: 220-240V-50 / 60HZ

Belaidis Ryšys: WI-FI IEEE, 2. 4GHZ

Paramos Sistema: Android 4.4, ar ios 9.0 ir aukščiau

Apkrovos Diapazonas (L1, L2 ): Varžinis apkrova-max 10A (iš Viso), Talpinė apkrova-200w / kanalui

Pakuotė:

1* lizdas Smart valdiklio modulis

Pastabos:

1. Prašome leisti 0-1 colių klaidų dėl rankinis matavimas.Ačiū už jūsų supratimą.

2. Monitoriai yra ne kalibruotas pat, prekę spalvos rodomos nuotraukos gali būti rodomi šiek tiek skiriasi nuo realaus objekto.

Nė vienas klientas komentarus šiuo metu.

<

Panašūs produktai