28x275cm Kalėdų Stalo Runner Non-slip Cotton staltiesė Dekoro Šalis Vestuvių Stalo Padengti Vestuvių Iškylą Audiniai Reikmenys

28x275cm Kalėdų Stalo Runner Non-slip Cotton staltiesė Dekoro Šalis Vestuvių Stalo Padengti Vestuvių Iškylą Audiniai Reikmenys

s121721

Nauja

Yra sandėlyje

€7.62 €4.65
Vnt.

Žymos: vaikinas runner, kalėdų dekoro biuras, kompiuterio ornamentu, kalėdų stalas, bambuko runner, dekoro noel, christma dekoro namai, christma ornamentu, gėlių runner, gėlių runner.

Savybės:

1.Stalo runner " yra gera namuose, papuošalai, dovana ir siurprizas jūsų tėvai, draugai, mėgėjams dėl helovinas, kalėdos, Kalėdų, Padėkos diena, motinos diena ir Velykos.

2.Medvilnės Skalbiniai Medžiaga: Patvarus, lengvas, lengva nešiotis, saugoti, be raukšlių nemokamai ir skalbti mašinoje.

3.Puikiai rungtynėse su pačiu stiliumi placemats, creat new stalo dekoro nustatymas, puikiai tinka bet kokiai progai, šventės, pobūviai, pietūs ir BBQ.

4.Šviesus ir Energingas Spalva: šiuolaikinės 3D Individualų dizainą puikiai atitinka bet kurio stalo įrankiai, indai, servetėlės, placemats ir kiti papuošalai.

5.Idealiai tinka jūsų kaimiškas, svirnas, miško, derliaus, šalies vestuvių dekoravimas, valgomasis, virtuvė, kūdikio kėdutė, valgomasis stalas, iškylų, šalis, et troba stalo dekoracija ar bet kokia kita ypatinga proga.

Specifikacija:

Medžiaga: medvilnės, lino audinys

Dydis: apie 28x275cm/11.02*108.27 į

Savybės: minkštas, patvarus, neslidus, neblunkančius, karščiui atsparus ir lengvai valomas

Konstrukcija: vienoje pusėje spausdinimas.

Pakavimo Sąrašas:

1 x Kalėdų Stalo Runner Medžiaga

Pastabos:

Prašome leisti 1-5cm tolerancijos dydis dėl vadovo matavimo ir įsitikinkite, kad jūs neprieštaraujate, prieš užsakant.

Prašome suprasti, kad spalvos gali egzistuoti chromatines aberacijas, nes įvairios paskirties nuotraukas.

Nė vienas klientas komentarus šiuo metu.

<

Panašūs produktai