Auto Dalys EVO 10 JDM Galinio Buferio Pratęsimas (pora) CF anglies pluošto

Auto Dalys EVO 10 JDM Galinio Buferio Pratęsimas (pora) CF anglies pluošto

s120995

Nauja

Yra sandėlyje

€111.90
Vnt.

Žymos: ulonas žaislas, evo jk galinis bamperis, 2002 m. mitsubishi ulonas, evo 9 ulonas, konteinerių pratęsimo, evo galinis bamperis fasciją, oro pratęsimo, ulonas raudona, jdm galinis bamperis šviesos, įrašo pratęsimo.

Komplektą Sudaro : 1 Gabalas Už EVO 10 JDM Galinio Buferio Pratęsimas (pora) CF anglies pluošto

Savybės: Būklė: 100% visiškai Naujas ir Aukštos Kokybės Technologija: Vakuumas Suleidžiama Medžiagos : Nekilnojamojo Anglies Pluošto, 3K Ruoželiniu Anglies Pynimo, Blizgus Apdailos pagal Nutylėjimą

PASTABA: Anglies Pluošto Paviršiaus su Stiklo Pluošto Sluoksnių Įrengimas: Ferfect Įtaisyti, Lengva Įdiegti.Profesionalūs Montavimo Labai Rekomenduojama.

Prašome patikrinti, ar prekės modelis atidžiai prieš jums pateikti, kad būtų išvengta blogo pirkinių!

Mes palaikome šiuos mokėjimo būdus.Visi mokėjimai atliekami Saulesvilos.lt yra tvarkomi Alipay.

Jei turite bet kokių klausimų apie mokėjimo, prašome mums pranešti.

Mes naudojame EMS pagal defualt, galite patikrinti, laivybos išlaidų pagal chosing kuri šalis jums reikia laivo.Taip pat turime ir kitų laivybos metheds jūsų pasirinkimas, jei jūs turite sepcial prašymą dėl shippment.Pls nedvejodami kreipkitės į mus.

Paprastai mes išsiųsti savo užsakymą per 2-10 darbo dienų, priklauso nuo atsargų lygio, kaip greitai, kaip kad yra vežamos, mes atnaujinti sekimo numerį, užsakymo aprašymo puslapis, jei yra kokių nors problemų, susijusių su laivyba, prašome nedvejodami kreipkitės į mus.

Žemiau rodo įvertinti pristatymo laikas įvairiems kurjeriai:

- "FedEx": nuo 5 iki 10 darbo dienų

- LANGAI: 4 8 darbo dienos

- EMS: 7 to12 darbo dienas

- DHL: nuo 5 iki 7 darbo dienų

- Kinija paštu: 20-35 darbo dienas

- Hongkong post oro paštas: 20-27 darbo dienas

Vėlavimas yra įmanoma ir priklauso nuo jūsų vietos papročius & pašto paslaugas.Kartais užsakymą bus palaikykite, kad atsitiktinę patikrą, taip pat galite susisiekti su savo vietos, pašto paslaugų, norėdami pamatyti, jei yra kokių nors tarptautinių gaunamųjų pašto.

Visos prekės supakuoti atskirų baltos putos ir poli maišelį.

Mažas kiekis, kad bus naudoti tvirto kartono dėžutė jei reikia.

Q1. Kaip man pateikti užsakymą?Jūs galite sužinoti, kaip vieta, kad naudojant "Pirkti Dabar" mygtuką.Jei norite pirkti kelių produktų, jums gali naudoti derinti užsakymus atlikti mokėjimą.Q2. Kada galiu gauti prekes po apmokėjimo?Prireiks 24 valandų, aišku, pinigų Saulesvilos.lt.Po to, Jei sandėlyje nėra, mes reikia 1-2 dienų daryti kontrolės ir pakavimo& shiping.EMS paprastai užtruks 7-12 dienų atvykti jums.Jei atsargos senka, mums reikia 7-10 dienų elementus, pasirengę į laivą.Q3. Tapyba įtraukti/ ar teikiate dažymo paslaugos.Anglies pluošto elementų, ji reikia ne tapyba.Visi stiklo pluošto/FRP elementai yra baigtas su unpainted, bet gruntavimas su juoda arba balta spalva.Į aviod spalvų skirtumus ir įbrėžimų metu pristatymo ar įdiegimo, mes ne pateikti dažymo paslaugos.Mes labai rekomenduojame jums dažų, jei jūsų vietos gatvė tunnig parduotuvė po įdiegimo.Q4. Yra intallation priedai komplekte?Kaip Įdiegti? 3M juosta arba varžtai yra supakuoti į pakuotę, jei būtina.Intallation įvadas nebus areštuotas, dauguma dalių, jums reikia eiti prie automobilio modifiction parduotuvė profesinės įdiegti.Q5. Tai MOKESTIS, įtrauktas į mokestį?Pirkėjas yra atsakingas už mokėjimo vietos Muitų Mokesčiai.Europos, visus elementus, paprastai reikalauja importo muitą, kuris yra apie 35-45 eurų.Mes pareiškiame, mažos vertės sąskaitos faktūros, siekiant išvengti didelių mokesčių.Prašome pranešti mums, kaip daug geriau būtų delcare po galite pateikti užsakymą mūsų parduotuvėje.JAV , Visus daiktus, nereikia mokėti importy muito, jei bendra komercinė sąskaita faktūra yra mažiau nei 1000USD, kaip mes delcalare vertė labai maža arba per Australijos, Visus daiktus, nereikia mokėti importy muito, jei bendra komercinė sąskaita faktūra yra mažiau nei 1000AUD, kaip mes delcalare vertė labai maža arba per prašymu.

1. Mes galime pasiūlyti montavimo instrukcija, jei jūs negalite rasti būdą, kaip įdiegti mūsų daiktų. 2. Visi mūsų produktai yra iki vienerių metų garantija, mes galime suteikti remontas jei jūsų daiktai yra sugadinti, kai jūs jį naudoti.Tačiau pirkėjas turėtų imtis turas siuntimo išlaidas. 3. Grąžinti priimtina, tik tuo atveju, jei prekės yra vežamos negerai, arba prekės gali netikti( jei netinka, prašom pateikti įrodymus, nuotraukas ir savo automobilio nuotrauką) VISI sandoriai YRA GALUTINIAI.Prekės bus grąžintos/keičiamasi tik tuo atveju, jei prekės yra rasti defected ar klaidingų prekės atvykimo.Jei elementas turi būti pakeistas, daiktai turi būti grąžinti per 7 dienas nuo tos dienos, leidžiama keistis.Visi prielaidą, defektų arba neteisingai elementus, kurie privalo gauti leidimą prieš returing.Bet grįžo paketas be leidimo, bus atidėtas arba atmestas.Pirkėjas yra atsakingas už grąžinti laivyba išlaidos ir draudimo.Prašome atkreipti dėmesį, kad laivybos ir tvarkymo nėra grąžinami.

Mes esame labai susirūpinimą dėl visų pirkėjas pirkimo jausmas mūsų parduotuvę, bet savo opini arba pasiūlymą yra labai svarbus mūsų plėtros, jei jūs ketinate palikti Neutual arba Neigiamą atsiliepimą, prašome nedvejodami susisiekite su mumis, Mes vertiname labai, jei pirkėjas palikti mums teigiamų atsiliepimų.

Prašome naudoti mygtuką "Kontaktai Dabar" , arba naudoti Trademanager programinę įrangą kreipkitės į mus, mes norėtume atsakyti jums pirmas kartas, kai mes gavome jūsų laišką.Arba siųskite mums pranešimą per Saulesvilos.lt.

Nė vienas klientas komentarus šiuo metu.

<

Panašūs produktai