Coolang Xiyu 3.0 didelio tikslumo Smart Bdmiton Rackt Sesor Trcker Judėjimo Analizatorius su "Bluetooth 4.0" be pakuotės dėžutė

Coolang Xiyu 3.0 didelio tikslumo Smart Bdmiton Rackt Sesor Trcker Judėjimo Analizatorius su "Bluetooth 4.0" be pakuotės dėžutė

s120144

Nauja

Yra sandėlyje

€38.15
Vnt.

Žymos: "bluetooth" judesio jutiklis, pelės mažas, rodyti aviečių pi nulis w, kamen rider nulis vienas, analoginis aviečių pi, šuolis, aviečių pi 0 nulis w, cm3 aviečių, bbc microbit, necomimi.

Prekės Aprašymas

[real-time motion capture] - Pirma priima magnetinės jutiklis su atnaujinimo motion-capture algoritmai, galima tiksliai įrašyti kiekvienos rūšies veiksmų su debesų greitis ir stiprumas, grafikai, ir pateikti tikslesnius duomenis apskaičiavimas.Patobulinti savo įgūdžius, pradedant jūsų kiekvieną žingsnį.

[žaidžia savybės] - analizuojant greičio, galios ir radianas jūsų sutriuškinti kai žaidžiate badmintoną.Galite sužinoti daugiau apie savo įpročius ir nukrypimai lengvai.

[3D veiksmo modeliavimas] - Kulka Trajektorija Skilimo

[atidaryti vaizdo stebėjimo režimas] - Veikia su telefone redaguoti puiki vaizdo jūsų žaisti, dalintis pažangos ir džiaugsmą socialinių tinklų platforma, pavyzdžiui, Facebook.

[asmeniniu treneriu] - profesiniai kursai yra siūloma asmens technines gaires, siekiant padėti gerbėjai suprasti jų lygio ir žaisti funkcijas, skirtas gerinti.

[wide suderinamumo] - Suderinamas su "Android" 4.3 ir vėliau, " iOS "8 ir vėliau sistema, Gali būti lengvai įdiegti PROGRAMĄ į savo telefoną, prijunkite savo telefoną per "Bluetooth 4.0".

[aukštos kokybės medžiaga] - Naudojame aukštos kokybės plastiko(CNAS, RoHS, ir KC sertifikuota), kad jutiklis gali būti įdiegta bet vienas badmintono raketės, ir neturi įtakos judėjimo jaustis.

Prekės Specifikacija Svoris:5g Versija:3.0 Spalva:Juoda tarnavimo Laikas:10hours Aspektą:27.2*23*9.3 mm Baterija:Polimerinė ličio baterija, Funkciją:Motion-capture,Kulka Trajektorija Skilimo, Mokslo Rūšiavimo Jutiklis:Geomagnetinio jutiklis, 3-ašis pagreičio jutiklis, Mažai energijos 3axis giroskopas Suderinama Sistema:Android 4.3, o vėliau, " iOS "8 ir vėliau, ir paramos išmanųjį telefoną su "Bluetooth" 4.0

Nė vienas klientas komentarus šiuo metu.

<