Latekso Juosmens Diržas Cincher Moterų Juosmens Treneris Priekinis Užtrauktukas + Kabliukai Pilvą Kontrolės Smėlio Laikrodis Kūno Shaper Korsetas Juosta, Žoliapjovės Slim

Latekso Juosmens Diržas Cincher Moterų Juosmens Treneris Priekinis Užtrauktukas + Kabliukai Pilvą Kontrolės Smėlio Laikrodis Kūno Shaper Korsetas Juosta, Žoliapjovės Slim

s11844

Nauja

Yra sandėlyje

€15.78 €13.41
Vnt.

Žymos: vaydor pardavimui, infiniti g35 kūno kit, jautis g2c atnaujinimai, vaydor g35 kūno kit, g35 kūno kit, g31 tabletes.

Produkto aprašymas:

✅Svorio Juosmens Treneris:juosmens treneris korsetas pagamintas iš Neopreno treniruotės pratimų, paspartinti svorio.Neopreno audinys padidės vidaus temperatūros ir išlaikyti jūsų kūno šiltas,sudeginti papildomų pilvo riebalų kaitinant iki pilvo,taip pat padidinti kalorijų degintojas veiksmingos treniruotės,sumažinti savo pilvo ir juosmens. ✅Reguliuojamas Zip & 3 Eilėmis Kabliukų Uždarymas:Vienas su Užtrauktuku, su 3 Kablys ir Akių Uždarymo leisti dydžio koregavimo.Apima iškaulinėjimas priekyje ir atgal už papildoma parama, pilvo juosta, sklandžiai talėja.Sklandžiai zip yra lengva aukštyn ir žemyn. ✅Karšto Prakaito Kūno Shaper:Tai karštas prakaitas neopreno juosmens žoliapjovės išlaiko kūno šilumą ir leidžia jums prakaitas iki 3 kartų daugiau krūvio metu naudojant šią neopreno drabužių treneris, siekiant padidinti veiksmingumą jūsų treniruotės ir pagreitinti kalorijų deginimo.Padeda Deginti savo pilvo riebalų ir atgal riebalų greičiau. ✅Ilgai Liemens & Underbust Dizainas:Tai smėlio laikrodis juosmens treneris korsetas slepia pilvo riebalų su dvigubo Sluoksnio suspaudimo.Underbust korsetas, dizainas suteikia patogiai,vertikaliai ir push-up savo krūtinės,leidžia jums turėti visišką laisvę judėti, o darbo. ✅Tinka Progomis:Tai plonesni juosmens svorio kūno shaper už zumba, joga, sporto salė, sporto, bėgimas, važiavimas dviračiu ir daug daugiau sporto,riebalų dega ir numesti svorio,sumažinti pilvo kūno priežiūros kultūrizmo.

Spalva: Juodas (populiarus spalva, kad atitiktų ne drabužiai)

Medžiaga: Paviršius:95%Poliesterio, 5%Spandex

Wad:100%Neopreno

Apačioje:95%Poliesterio, 5%Spandex

Savybės:

(1) 9 lankstus, spiralės iškaulinėjimas palaiko,lankstūs ir patvarūs,lengvai lenkimo

bet greitai atsistatyti į kilmės

(2) 3 kablys ir akių uždarymo lankstaus dydžio

(3) Didina šiluminę veikla ir švelniai pakelia underbust

(4) Aukšto Suspaudimo,sumažinti juosmens,lyginamoji skrandžio,po gimdymo atsigauti.

Nuostabu!

Juosmens cincher juosmens treneris iš karto sukuria gražų vingiuotos formos.Tai didelis suspaudimo kūno shaper minkština siluetas ir akimirksniu pašalina iki penkių centimetrų nuo juosmens ir pilvo, per suspaudimo ir prakaito.

Pristatymas

1. Prekės bus išsiųstos per 2 darbo dieną po apmokėjimo, išvalytas.

2.Stebėjimo informaciją pls paieška www.17track.com

( Gal ir daugiau nei 30 darbo dienų.Plz būti paciento atvykimo arba rašykite mums ne vieną kartą! )

Grąžinimo/Grįžti

Jei jaučiatės nusivylęs prekės gavote, prašome pranešti mums per 7 dieną.

Mes suprantame, nusivylimų, jums gali turėti, prašome susisiekti su mumis prieš atidarydami bet koks ginčas arba paliekant bet neutralią/neigiamą grįžtamąjį ryšį.

Paslaugos tiekėju Dėl perpardavinėjimo, mes galime pasiūlyti LAŠAS LAIVYBOS savo klientui tiesiogiai, be jokių mūsų parduotuvėje informaciją.Paslaugos Paslaugų rašykite man per TradeManager arba pranešimas, jei jūs turite bet kokius klausimus, mes pasistengsime atsako jumis per 24 valandas TradeManager internete 9:00-12:00, 13:00-18:00 val.Pranešimas bus atsakyti per 24 val. ( savaitgalis nepridedami)

Nė vienas klientas komentarus šiuo metu.

<

Panašūs produktai