Elf Kostiumas Naujagimiui Berniukų, Mergaičių Komplektus Medvilnės Elnių Raštas Spausdinti Ilgomis Rankovėmis Romper Kamufliažas Ziajać Skrybėlę 3 Gabalas Drabužių Rinkinys

Elf Kostiumas Naujagimiui Berniukų, Mergaičių Komplektus Medvilnės Elnių Raštas Spausdinti Ilgomis Rankovėmis Romper Kamufliažas Ziajać Skrybėlę 3 Gabalas Drabužių Rinkinys

s11798

Nauja

Yra sandėlyje

€12.62
Vnt.

Žymos: wern kostiumas kūdikių, lama kostiumas kūdikių, kunigas kostiumas kūdikių, elnias kostiumas vaikas, "mango" kostiumas kūdikių, dinozaur kostiumas kūdikių, vayana kostiumas kūdikių, elnias kostiumas kūdikiams, gocu kostiumas kūdikių, suerhero kostiumas kūdikių.

【Medžiagos】Kokybės ir komforto kartu, tai 100% medvilnės baby bodysuit yra pagaminti iš geriausių medžiagų ir lengvas 3-snap dizainas kūdikio komfortą ir lengvai vystyklų pokyčių!

【Patogus】Sumažinti kūdikių jumpsuit, patogu ir šilta, minkšta, švelni ir orui.

【Lengva pakeisti】Dizaino priekiniai mygtuką, elastiniai rankogaliai geriau tinka, lengva dėvėti drabužiai undressed.

【Dovana】Puikus baby dovana, kad atneš šypsena motiną, ir tėvą-reikia taip pat kiekvienas svečias šalis!Duoti kaip žavinga ir mąstantis dovana gimimo nuomonės arba gimimo šventės ir tai bus mielais, labiausiai unikalus šiuo metu!

【Mėgautis】Mėgautis šypsenų ir dėmesio, Kai jūsų kūdikis suknelė kūdikiui bodysuit pasivaikščioti parke.

Dydis Info:

Pastaba:

Maloniai prašome patikrinti, dydis informaciją ir įsitikinkite, kad jis yra teisingas, galima spręsti, kai jūs pateikiate užsakymą.

Realios spalvos gali skirtis nuo paveikslėlyje pateiktas dėl apšvietimo poveikį.

Prašome leisti nedideli nukrypimai dėl matavimo duomenis.

Puikus pritaikymas, Prašome patikrinti išsamiai dydį, prieš užsakant, įsitikinkite, kad jums tikrai tinka tokio dydžio.

Paketas Apima:

1pc Romper & 1pc Hat & 1pc Kelnės

Nė vienas klientas komentarus šiuo metu.

<

Panašūs produktai