Antrosios kartos automobilinė kėdutė vaikui suaugusiųjų atrama galvai ir kaklo pagalvė Opel Astra VAUXHALL MOKKA Zafira Insignia Vectra Antar

Antrosios kartos automobilinė kėdutė vaikui suaugusiųjų atrama galvai ir kaklo pagalvė Opel Astra VAUXHALL MOKKA Zafira Insignia Vectra Antar

s117803

Nauja

Yra sandėlyje

€24.58
Vnt.

Žymos: kuro geležinkelių opel, chip obd2, elm327 skaitytuvas, opel pagalvė, opel vectra a, insignia užraktas, abs reset tool, opel senator b, pagalvėlės opel, astra h opel.

Naujų automobilių sėdynės pagalvėlės automobilių kaklo pagalvė miegoti šoninės galvos atramos aukštos elastingas nailonas teleskopinis paramos pusėje vaikams ir suaugusiems

Parametrai:

Produkto Pavadinimas: automobilio galinės sėdynės pagalvėlės kaklo pagalvė

Spalva: Juoda

Medžiaga: Eco-friendly ABS + atminties medvilnės

Dydis: 39 * 25 cm

Svoris: 750 g

Apoya cabeza auto

Ypatybė:

Tai kvėpuojantis ir remiasi daugiau komforto ir aplinkos apsaugos.

Aerodinaminis dizainas: ši pagalvėlė skirta, kurių aerodinaminis dizainas, kuris sutrikdo konvencijos ir atitinka ergonomikos dizaino koncepcijas, kad kelionės patogus ir nerimauti nemokamai.

Pagrindinis siela: Elegantiškas briaunos dizainas ir susiuvimo, elegantiškas grožis, skirtos sukurti geriausias, puikus produktas mūsų klientams atspindi mūsų siekį aukščiausios kokybės.

Lengvas ir patogus: padengta pagalvėlė yra įtaisytas reguliuojamas užtrauktukas dizainas, lengva įdiegti ir pašalinti, lengva valyti; pagalvės sluoksnis gali būti pasuktas 180 laipsnių kampu, kai nenaudojate, galite įjungti ją, siekiant sutaupyti vietos.

Patogiau keliauti: tai universalus produktas tinka ir suaugusiems, ir vaikams; Kai savo artimuosius, vaikus ir draugus kelionės pavargę, jūs galite pažvelgti į savo kaklo, venkite kaklo skausmas, daugiau keliauja patogiai.

Kelionės pagalvėlės yra revoliucinis naujas produktas, su prasme, mados ir technologijos.

Ji siūlo šiltą ir patogią aplinką automobilių mėgėjams ir vaikams.

Įdiegus paprastas, universalus laikiklis, galvos atramos gali suteikti šonine atrama, todėl, kad vadovas savo meilužio ir vaikas gali likti vienoje vietoje ir miegoti patogiai į savo vietas.

"Automobilių galvos atramos" naudoja lankstus dizainas, kuris gali būti pritaikytas patenkinti įvairių klientų, atsižvelgiant į aukštį ir komfortą.

Jei nėra naudojamas, tai gali būti visiškai apverčiamas.

Galvos atrama pečių trinkelėmis minkštas pamušalas, pamušalas yra nuimamas, skalbti mašinoje ir lengva valyti.

Pakuotė:

2 * automobilių sėdynės pagalvėlės

1 * anglų vadovas

Tik pirmiau paketo turinį, kiti produktai nėra įtraukti.

Pastaba: šviesa, fotografavimo ir skirtingus vaizdus, gali sukelti spalvos elemento paveikslėlyje gali būti šiek tiek skiriasi nuo nekilnojamojo dalykas.Leistina matavimo paklaida +/- 1-3 cm.

Nė vienas klientas komentarus šiuo metu.

<