Remonto Centras Punch Seminaras 3pcs Locator Padėties nustatymo Medienos Mpp

Remonto Centras Punch Seminaras 3pcs Locator Padėties nustatymo Medienos Mpp

s117750

Nauja

Yra sandėlyje

€14.47 €7.09
Vnt.

Žymos: pin punch įrankis, centras punch plieno, punch plieno, centras punch, centras punch pavasario, pin punch pavasario, pin punch rinkinys, automatinis centras pin punch, ženklas punch, punch pavasario.

Savybės :

100% brand new ir aukštos kokybės

Pagamintas iš aukštos kokybės medžiagos, patvarus ir praktiškas naudoti

Tinka medžio lenta, mpp, mdp, fanera, plastikas, aliuminio plokštės ir kt.

Patvari medžiaga: centras punšas yra pagamintas iš greitapjovio plieno, kuri gali atlaikyti didelį poveikį, atsparumas dėvėjimuisi ir rūdžių pratęsti gyvenimą punch, ir kietumas iš greitapjovio plieno: HRC58 ° ~ 60 °.

Keli naudojimo būdai: automatinis centro skylę puncher tinka įvairių užduočių, tokių kaip ženklinimas ant medžiagos, automobilių skubių priemonių, atsarginių skubiai plaktukai ir geležies plokštelės padėties, medienos padėties, sienų nustatymo ir kt.

Dizainas: pagrindinio korpuso, pocket tipo automatinis centras punch turi gilias objektyvų žiedą pirštui, kuris gali būti lengvai tvarkomi ir geriau kontroliuojamas; žiupsnelis-laisvai ir patogiai skrybėlę gali teikti geras pagalvėle jūsų palm, siekiant užkirsti kelią pavasario poveikio.

Reguliuojama smūgio jėga: Reguliuojamas poveikio stiprumas, spyruoklė gali būti koreguojama, lengvieji, sunkieji, insulto, ženklinimas, štampavimo ir kniedėmis.

Kaip naudoti: Suderinti padėties nustatymo taškas su didele galva.Paspauskite rankeną tvirtai ir tada paspauskite jį į punch.Paspaudus smūgis atgal į svirtį trumpą laiką, stiprus pavasarį bus išimti punch energingai.

Techniniai duomenys:

Medžiaga: Greitapjovis Plienas

Spalva: Auksas+Sidabras + Juoda(Kaip nuotraukose)

Gaminio Dydis: 128mm / 5 Colių(Vid.)

Kiekis: 3

Pakuotės Turinys:

3 * Centras Punch

Pastaba:

1.Nekilnojamojo spalvos elementą, gali būti šiek tiek skiriasi nuo nuotraukos, rodomi svetainėje sukelia daugelis veiksnių, pavyzdžiui, ryškumas jūsų monitoriaus ir šviesos ryškumą.

2.Prašome leisti šiek tiek rankinis matavimo nuokrypis duomenų.

Nė vienas klientas komentarus šiuo metu.

<

Panašūs produktai