Peiliai, Šakutės, Peiliai Maišelį Džiuto Už Kanapės Gabalas Heseno Senovinių Nėrinių Vestuvės Kaime Apdailos Kalėdų Šventė Šalies Namų Papuošalas

Peiliai, Šakutės, Peiliai Maišelį Džiuto Už Kanapės Gabalas Heseno Senovinių Nėrinių Vestuvės Kaime Apdailos Kalėdų Šventė Šalies Namų Papuošalas

s116880

Nauja

Yra sandėlyje

€1.21 €0.91
Vnt.

Žymos: dekoro velykų, džiuto už kanapės roll, menorah kalėdų ornamentu, kaimiškas stilius, kalėdų maišą vakarienė, kaimiškas dekoras, džiuto papuošti, džiuto virvės, reitingas kalėdų ornamentu, už kanapės.

Naudojimas: Peiliai, Šakutės, Peiliai Maišelį Vestuvių šventė papuošalai Festivalis šalis, apdailos ir kt.Puikus valgomasis, arba šalis, kambarys, taip pat puikiai tinka vestuvių įvykis.Produktų Ekranas : Peiliai, Šakutės, Peiliai Maišelį Džiuto už kanapės Gabalas Heseno Senovinių Nėrinių Vestuvės kaime Apdailos Kalėdų Šventė Šalies Namų Papuošalas PASTABA: 1. Nes skirtumas tarp skirtingų ekranų, ir gaunamas spalvotas vaizdas su faktine gavimo spalva prekių bus rodomas spalva, aš tikiuosi, jūs galite suprasti! 2.Prašome leisti 1-5mm klaida dėl rankinis matavimas.Aš tikiuosi, jūs galite suprasti.

Atsiliepimų: 1. Palikite 5 žvaigždučių atsiliepimus, jei jūs patenkinti mūsų produktų ir paslaugų, mes vertiname jį (Daiktą, kaip Aprašyta 5 žvaigždžių, Ryšių 5 žvaigždžių, Laivybos laikas 5-žvaigždučių). 2. Jei produktai gavote buvo sugadinta ar negerai stilių, prašome nedvejodami palikti jokių neigiamų atsiliepimų pirma, maloniai prašome susisiekti su mumis,mes susidoroti su juo ir išsiaiškinti geriausius sprendimus, Jūsų satisfication yra mūsų pasiūlymas būtų padaryti geriau.

Nė vienas klientas komentarus šiuo metu.

<

Panašūs produktai