KAIRĖJE PUSĖJE Automobilių Lipdukai Pritaikoma Animacinių filmų aplinkosaugos ¾enklelis Seksualus Grožio Kariai Vandeniui trimatis Kūnas Lipdukai Durų Apdailos

KAIRĖJE PUSĖJE Automobilių Lipdukai Pritaikoma Animacinių filmų aplinkosaugos ¾enklelis Seksualus Grožio Kariai Vandeniui trimatis Kūnas Lipdukai Durų Apdailos

s116740

Nauja

Yra sandėlyje

€16.95 €14.91
Vnt.

Žymos: anime automobilių vinilo, seksualus vinilo įklijos, anime wrap, akeno, akeno himejima, anime jdm, automobilių decal, high school dxd lipdukas, automobilių sexi lipdukas, lipdukas lipdukas sexy.

01 PRODUKTO INFORMACIJA 1.Produkto parametrai

Dydis: 35cm ir 60cm Pritaikyti pagal skirtingus modelius

Medžiaga: Vandeniui atspari PVC(KK)

Amatai: HD Rašalinis Graviravimas

2.Prekės informacija

Aš laivą iš 3-5 dienų!

Gyvenimo trukmė: 2-4 metai.

Ne atšvaitais.

Jokios spalvos blukimas !

3.Kita

Palikite man žinutę, ką markė, modelis, metai, struktūra(sedanas/hečbekas/roadster), kad jūsų automobilis yra, aš atsiųsime jums individualų lipdukai!Jūs galite pakeisti spalvą, Lipdukas, Spalvas ir Skaičius , jei jums reikia , susisiekite su mumis !!

02 PIRKĖJAS RODYTI

03 NAUDOJIMO INSTRUKCIJOS

Kaip klijuoti

1 Švarų pagrindą savo automobilį.

2 Nuimkite permatomą plėvelę nuo perkėlimo popierius.

3 Taikomos skaidrios perkėlimo plėvele ant Lipduko.

4 Subraižyti paviršių lipduką su kortele.

5 Ašara apačioje, popierius, lipdukas.

6 Įklijuokite į tinkamą vietą ir įbrėžimams paviršiaus modelis.

7 Ašara perdavimo filmas ir viskas.

04 KLIENTAMS

1.ATSILIEPIMAI

Jei jūs patenkinti mūsų produktais ir paslaugomis, prašome palikti mums teigiamų atsiliepimų ir 5 ŽVAIGŽDUČIŲ .Ir mes jums DOVANA kitam užsakymui.

2.KLAUSIMAI

Prašome susisiekti su mumis pirmą, prieš palikdami NEIGIAMĄ atsiliepimą, arba didinti bet kokius GINČUS Saulesvilos.lt.Mes garantuojame, kad išspręsti jūsų problemas, taip, kad jūs būsite patenkinti !

3.GRĄŽINTI

GRĄŽINIMAS ir KEITIMAS yra dabar.Pirkėjas reikia rūpintis grįžti, laivybos mokestis.Ir prašome susisiekti su mumis pirmą, kai jūs norite grąžinti ar pakeisti.

4.PRITAIKYTI

Jei nerandate mėgstamą lipdukai ( DYDIS ir VAIZDAS ), kurį norite ,prašome kreiptis į mane!!!mes galime pritaikyti aplinkosaugos ¾enklelis, kad atitiktų jūsų automobilį.

Nė vienas klientas komentarus šiuo metu.

<

Panašūs produktai