Unidopro Nešiojamų Housse Vandeniui Rankovės Atveju Xiaomi Mi Max 2 MiMax Mi Sumaišykite su Užtrauktuku Padengti Maišelis Maišelis Maišelis Glajaus

Unidopro Nešiojamų Housse Vandeniui Rankovės Atveju Xiaomi Mi Max 2 MiMax Mi Sumaišykite su Užtrauktuku Padengti Maišelis Maišelis Maišelis Glajaus

s116409

Nauja

Yra sandėlyje

€11.76 €8.94
Vnt.

Žymos: kostiumai yugioh, kūno moteris nemokamai, kostiumai darbuotojas, krepšys vyras cm odos, anglies f80 sėdynės, chip 3w cree mc, b220 durų lemputė, baterry r14 usb, 2 vnt usb c usb.

RM4566409231132457

Patarimai Prieš Kad:

1. Šis produktas yra nemokama laivas, kurį Kinija Po Eilinio Mažas Pakelis be to, jūs galite tik patikrinti pristatymas Kinijoje, jei jums reikia visą stebėjimo, prašome pasirinkti "Kinija Paštu Registruotu Oro Paštu "arba "epacket"arba "Singapūre, HONKONGE, Po Oro Paštu ir t. t", ir pridėti papildomų pinigų sekimo.

2. Mes siūlome costomer pasirinkti Saulesvilos.lt Standartinis Pristatymas Metodas , tai yra greitas ir saugus.Ir jūs turite, kad kažkas negerai su jūsų paketą, kai jūs pasirenkate Saulesvilos.lt Standartinis Pristatymas Metodas, mes ją išspręsti už jus ne pirmą kartą.

3. Prašome dar kartą patvirtinti savo vardą, pavardę (ypač rusijos draugai), adresas(Gatvė, Miestas, rajonas, Šalis), pašto kodą, telefono numerį, prieš užsakymą.

4. Jei jums nepavyko gauti pakuotės po 50 laivybos dienas ( Išskyrus Švenčių ir poilsio dienas, Specialių Renginių - pavyzdžiui, Stichinių Nelaimių , Streikas ir tt ), mes pasirūpinsime kitą naują paketą arba grąžinti už pilną pinigų.Prašome neatidaryti ginčo per 50 dienų !Dėkojame už jūsų supratimą ir bendradarbiavimą !

Jei jums reikia didelio kiekio, prašome susisiekti su mumis dėl palankios kainos.

Savybės : Pagaminti iš vandeniui, Drobė audinys ,kuris trukdo vandens ir garų veiksmingai.Nesijaudinkite apie šlapias nuo vandens purslų ar lietaus.Drobės audinys medžiaga, su Klasikinio stiliaus siūlo madingas dizainas ir kokybiškos apsaugos, purus audinys pamušalas apsaugo planšetinį kompiuterį nuo dulkių, smūgių, smūgių, įbrėžimų ir įbrėžimai & išsiliejimo.Papildomos kišenės patogu įdėti savo mobiliojo telefono, nešiojamojo kompiuterio ir planšetinio kompiuterio atminties korteles, USB kabelis, ausinės, laidas, pelės, knygą, rašiklį, pieštuką, vardo kortelės, banko kortelės, centrinis bankas, maitinimo adapteris ir kiti priedai.

Vidaus Matmenys : 20 x 14 x 2 cm Pastaba: Tai yra universalus atveju , pagaminti NE konkretų modelį.Įsitikinkite, tikslių matmenų jūsų prietaiso užtikrinti, tinka prieš perkant.Spalva : Juoda, Pilka pakuotę įeina : 1 x Atveju

Pastaba: Dėl skirtumo tarp skirtingų monitorių, nuotrauka gali neatitikti faktinių spalva elementą.Mes užtikrintas stilius-tai tas pats, kaip parodyta paveikslėliuose.

Produktų Ekranas:

Prašome susisiekti su mumis dėl palankios kainos, jei jums reikia didelio kiekio šio elemento.Nuotraukos be vandens ženklų, numatyta Perpardavėjai.

Nė vienas klientas komentarus šiuo metu.

<