Nemokamas Pristatymas DHL Sienos Meno Kusama Jajoi Raudona MOLIŪGŲ Tapyba Už Kambarį Namo Apdaila yra Rankų darbo Naftos Tapyba Ant Drobės

Nemokamas Pristatymas DHL Sienos Meno Kusama Jajoi Raudona MOLIŪGŲ Tapyba Už Kambarį Namo Apdaila yra Rankų darbo Naftos Tapyba Ant Drobės

s116135

Nauja

Yra sandėlyje

€75 353.40 €5 274.74
Vnt.

Žymos: kruviną ranką lipdukas, Menas Spausdinti, mikrojungiklis pelės, meno rėmelį, d2fc f 7n, dekoro skulptūra, vištienos lazdelės, logitech mx ergo plius, jajoi, kusama moliūgų.

Apie klausimus, kurie jums nori žinoti : Medžiagos: Aliejus, Medvilnės Drobės Rėmelis: be rėmelio(drobė tik) Įpakavimas: Valcavimo drobės, vamzdžių Tipas: 100% Handpainted Individualų užsakymą: remti individualų daugiau didesnio dydžio ir kt. paveikslų Pristatymas būdas: UPS,FEDEX,DHL,EMS,EUB,Kinija paštu Laivybos laikas: UPS,FEDEX,DHL:5-7days; EPS,EUB,Kinija paštu:15-20days

PRIMINTI: 1.Visame pasaulyje Nemokamas Pristatymas Per China Post " Oro Paštas(30-50 dienų). 2.Klientams Iš Šios Šalys Ir Regionai:

JAV,rusijos,Prancūzijos,jungtinės KARALYSTĖS,Kanados,Australijos,Izraelio,Saudo Arabijos,Ukrainos, Mes Išsiųsti Per E-paketinio,Ir taip Pat Nemokamas Pristatymas(15-20 dienos).

Dydis: 1Inch=2,5 cm

Be Rėmelio : Drobė Tik

Jei jums reikia rėmo ar kitos dydžio, prašome nedvejodami kreipkitės į mus tiesiogiai!

Papildomai apie 5cm Balta briauna yra jūsų kadravimo dažymo,tai ne tapybos problema.

jei jums reikia brėžinį 5cm krašto,prašome susisiekti su mumis.

Kodėl verta Rinktis mus?Naudoti Aukštos Kokybės Storos Drobės ir per HD Spausdinti Geriausia Greitas Pristatymas Metodus ir Visą Dieną Klientų Aptarnavimo

Aukštos Kokybės Tipas

be rėmelio

100% handpainted aliejaus tapybai Customizted

Mes galime užsakymą bet kokio dydžio jums, ir mes galime padaryti užsakymą drobė spausdinama per daug, jums tiesiog reikia atsiųsti mums didelės raiškos nuotrauką.Paketas su Valcavimo vamzdis,aviod kartus pastaba Tapyba yra 100% Handpainted Pagal Atlikėją,Yra Skirtingos Veislės Charakterį, Kiekvienas Menininkas, Yra Įvairių Su Handpainted Tapybos Ir Spausdinimo Tapybos Kompiuterio,Kaip Meno kūrinius,Handpainted Tapybos Praleisti Daugiau Laiko Dažytos Mūsų Atlikėją.paslaugos jei turite kokių nors problemų,prašome susisiekti su mumis prieš jūsų atsiliepimus,mes stengiamės padėti jums bet kuriuo metu

Prašome pateikti mums 5 žvaigždutės, Jei jūs patenkinti mūsų paveikslų gavus paveikslai!

Mes esame gamykloje, kuri specializuojasi naftos tapyba,gaminti ir tradining.

Mes turime daug puikių, Profesionalių dailininkų, daugiau nei 200pcs su 30years exprience už handpainted naftos paveikslai, iš naujo apibrėžti savo gyvenimo stilių-tai unikalus ir elegantiškas, meno kūrinys, sukurtas pagal mūsų atlikėją.

siūlome aukštos kokybės tapybos ir geriausia antrinėje rinkoje tarnybos yra mūsų tikslas.

Kliento s dydžius ir kliento s tapyba taip pat prieinama .Th e kainos mūsų klientams, paveikslai priklauso nuo dydžių paveikslų ir sudėtingumo nuotraukas.Taigi, prašome siųsti mums nuotraukas, tada mes citata jums.Mūsų menininkai gali pakeisti paveikslai, kaip savo prašymą, pavyzdžiui, žmonės gali būti pašalinti arba pridėti.Drabužių, plaukų ir akių spalva ir fonas gali būti pakeista.Mes net gali sujungti dvi nuotraukas į vieną paveikslą.Prašome įdėti savo modifikacija prašymus užsakymo.

Klausimas: Ką daryti, jei aš negavau pirkti?

A: Jei negavote savo pirkiniu, prašome būti kantriems.Jūsų purc hase gali pasiekti savo rankomis per ateinančius keletą dienų.Tuo tarpu, prašome susisiekti su laivybos kompanijos jūsų pusėje arba kreiptis į mus pagalbos, mes stengiamės jums padėti.Jei jūsų pirkti buvo prarastas, mes atsiųsime jums naują.

Q: Ką daryti, jei paveikslai aš nusipirkau nemėgsta?

Prašome nedvejodami susisiekite su mumis per Platforma Web Paštu arba E-mail, mes išspręsti bet kokias problemas su jumis .Džiaugiamės galėdami jums padėti keistis kitiems , tačiau pirkėjai yra atsakinga už visas siuntimo išlaidas.

Q: Kodėl jūsų kainos ir taip mažos?

A: Mes turime daug talentingų ir magistro menininkų, mes pirkti tūkstančius aukštos kokybės tapybos tiesiogiai iš jų.Mes turime neprilygstamą galimybę įsigyti paveikslų, už mažą kainą ir vietoj to, kad didėja mūsų pelnas, mes perduoti taupymo į mūsų klientus.Perkant iš mūsų suteikia jums galimybę pirkti naftos paveikslai didmeninės prekybos kainos.

Q: Kaip man reikia skubiai, jūs turite, vienos nakties laivybos būdų?

A: Paprastai, mes išsiųsti spaudiniai, per 2-7 Dienas po apmokėjimo išvalytas, galite pranešti mums, jei jums reikia skubiai, tada mes pasistengsime pasirinkti vienos nakties laivybos kelią jums.Bet mes nesame tikri, prekė atvyks laiku, visiškai, nes tarptautinė laivyba yra sunku kontroliuoti.

Q: ar galiu gauti nuolaida?

A: Paprastai, mes turime nuolaidų kas keletą mėnesių, galite įdėti produktus norite į savo krepšelį ir pridėti į pageidavimų sąrašą, palaukite, kol sistema jums pranešti apie nuolaidą.

Q: Ar jums siūlome didmeninę kainą?

A: Taip, jei norite, kad daug vienetų kartu, jūs galite susisiekti su mumis ir mes jums patikrinti, kiek nuolaidą galime pasiūlyti.

Nė vienas klientas komentarus šiuo metu.

<

Panašūs produktai