12pcs/daug Rinkinį, Automobilių Remontas, Reguliuojamas Derinys Pavarų Veržlių Raktas Su Reketu Langelį Pabaigos Atidaryti Raktu Auto Remonto Įrankiai Se

12pcs/daug Rinkinį, Automobilių Remontas, Reguliuojamas Derinys Pavarų Veržlių Raktas Su Reketu Langelį Pabaigos Atidaryti Raktu Auto Remonto Įrankiai Se

s115956

Nauja

Yra sandėlyje

€50.86 €47.80
Vnt.

Žymos: atidaryti pabaigos reketas, veržliaraktis, nustatyti veržliaraktis, sidabro įrankių dėžė, lanksti pavarų raktas, pavarų reketas, veržliaraktis, metrinis raktu rinkinys, butas įrankių dėžė, atidaryti raktu rinkinys, juosmens įrankių dėžė, įrankių dėžės.

Prekės Pavadinimas : RERAS

is_customized : Taip

Tipas : Oro Raktas

Naudojimas : Namuose "PASIDARYK pats"

Modelio Numeris : D6104

Tipas : Lankstus Galvos Reketas, Raktu rinkinys

Medžiaga : Chromo Vanadžio

dydis : 8,9,10,11,12,13,14,15,16,17,18,19 mm

modelio numeris : D6104

Spalva : matinis

Vadovas : Lankstus Vadovas

Vienetų skaičius : 12pcs

Produkto Discription

DODO&HIHANG

12 Vienetų Lankstus Galvos Reketas, Raktu Rinkinys

Medžiaga:Chromo Vanadžio 45# Anglies Plieno.

Turinys: 12pcs+1 Drobė maišelis

Dydis: 8 - 19mm

Svoris: 1.99 kg

Savybės: Lankstus Galvos Reketas, Raktu Rinkinys

Kas yra geras raktas?

Veržliarakčio taip pat žinomas kaip atidaryti raktu (arba vadinamas raktu), daugiausia suskirstyti į du kartus vadovauja truktelėjimas ir vieno vadovauja raktu.Savo platų vaidmenų, daugiausia mechaninė priežiūra, įranga, namų tobulinimas, auto remonto ir kitose srityse.

Dviejų galvučių raktas yra universalus įrankis surinkimo staklės ar jų atsarginių dalių ir transporto, techninės priežiūros, žemės ūkio mašinų būtina rankiniai įrankiai.Dviejų galvučių raktas pagamintas iš aukštos kokybės anglies įrankių gamyba, liejimo, kalimo( Mūsų Gamybos Technologijos ), pažangias technologijas, kokybės užtikrinimo.

Vieną galvos išnirimas tikslais: dideli pramonės vieną vadovaujama raktą, skirtą naftos, chemijos, metalurgijos, elektros gamyba, naftos perdirbimas, laivų statybos, naftos chemijos, mašinų ir kitų pramonės šakų.Įrangos montavimas, įrangos ir įrenginių techninės priežiūros, remonto darbams reikalingus įrankius.Vieno vadovauja veržliarakčio suskirstyti į metriniai ir imperiniai du.

Vieną galvos išnirimas medžiaga: Vienoje galvos išnirimas su 45 ar 40Cr anglinio plieno( Mūsų Raktas Medžiaga), štampavimas bendro gamybos.

DODO&HIHANG

Lankstus Ratchet Vadovas:

180 laipsnių Pasukamas,lengva dirbti ne siauroje erdvėje su kita kryptimi.

Veržliarakčio paviršiaus, su aukštos kokybės Matinis antikorozine danga , patvaresni.ne nerimauti rūdžių drėgnoje aplinkoje.

DODO&HIHANG

Reketas:

72 dantys pagaminti iš 50BV30, didesnio pasipriešinimo ir didesnį sukimo momentą.Jūs patyręs reketas pertraukos po mažai naudoti?Mes naudojame aukštos klasės 50BV30 medžiagos reketas dantis.Tai yra geriau, nei kiti įprasti medžiagų rinkoje.Don/'t know 50BV30, "Google", galėtų papasakoti.

Kodėl reketas, dantų kiekis-72 ?

Nes daugiau dantų išsaugoti daugiau jėgos, ir padėti jums pagerinti jūsų darbą efektyviau, taip pat yra 45 reketas, dantys ar kai kurių kitų rūšių rinkoje, tačiau 72 reketas, dantų poveikis būtų geriausias.

DODO&HIHANG

Lankstus ratchet bendras galvos

Mes didžiuojamės tuo, tai, geriausios medžiagos ir pažangios smulkūs apdailos technologijos, reketas, lanksti galvutė yra lankstesnis, bet taip pat, jūs negalite rasti bet atotrūkis tarp prijungimo tašką, kad mūsų reketas, raktas gali trukti daug ilgiau, nei kitų bendro produkto.

DODO&HIHANG

Turinys:

12pcs visiškai

Dydis:(8,9,10,11,12,13,14,15,16,17,18,19 mm)

Rinkinys toks reketas, veržliarakčiai gali patenkinti jūsų labiausiai reikia remonto, be jokių problemų.Jums verta turėti.

DODO&HIHANG

Pakuotės Ir Gyvenimo Garantija:

Drobė maišelis roll pakuotės.

Nešiojamų.

Kiekvienas raktas yra įdedamas korespondentas dydžio spausdintos kišenėje, ne nerimauti, trūksta vienos ar kitos kai eiti remontas.

Su aukštos kokybės veržliarakčiai, mes garantuojame gyvenimo garantija veržliarakčio nustatyti.

DODO&HIHANG

Vežimo Paslaugos

Užjūrio Sandėlyje, Pristatymo

Šalis: Rusija : Pagrindinis Cites ,7 - 20 darbo dienų,Nuotolinio Miestų, 15 - 30 workingdays

Šalis : Brazilija: 3 -10 workingdays.

Pristatymas Iš Kinijos

Kai jums pasirinkti bet laivybos Metodą, mes bus padaryti savo sprendimą išsiųsti jį per vieną iš žemiau siunta požiūrio.

Principas: Konfigūruoti geriausius logistikos sprendimus skirtingose šalyse.

Saulesvilos.lt Standartinis Pristatymas Saulesvilos.lt Užsklanda Laivybos ePacket Kinija Paštu, Oro Paštu, DHL Saulesvilos.lt Premium Laivybos Rusija Express-SPSR rusijos Oro J-NET EMS, UPS, Fedex Pardavėjas/s Pristatymas Metodas: mes naudoti kitų laivybos metodą įvairių šalių leiskite pirkėjui gauti paketą sklandžiai.

Nė vienas klientas komentarus šiuo metu.

<

Panašūs produktai