S5 5Z4P lygintuvas vamzdis 6N8P 6N11 vamzdis, priekiniai etape HIFI stiprintuvas

S5 5Z4P lygintuvas vamzdis 6N8P 6N11 vamzdis, priekiniai etape HIFI stiprintuvas

s11579

Nauja

Yra sandėlyje

€254.63
Vnt.

Žymos: v vamzdis stiprintuvas, hifi fet stiprintuvas, mažas tube preamp, 6n11 vamzdis, 6sn7 vamzdis, smsl, amplifi hifi, 300b, ghxamp tweeter, riaa vamzdis.

[Įvesties įtampos visus apdailos mašinos šioje parduotuvėje galima keisti 110V/115 V/117V ir kitų skaitinių įtampa.Prašome palikti pranešimą nurodyti reikalaujama įtampa, kai pirkimo.Pakeista įtampos mašina turi būti vežamos per 3-4 dienas po pirkimo, ir daugiau 4$ pakeisti įtampa mokestis.Nes kaina vieno individualų transformatorius yra didesnis nei partijos. 】

Įrengta nauja Sugon 5Z4P lygintuvas, a Sugon 6N8P, ir Pekino 6N11. Z11 silicio plieno induktyvumą ir induktyvumas + auksu vamzdžio laikiklį (2 komplektai signalo įvestis, pasirinktas jungiklis, dvi signalo išėjimas.)

Žavesio elektroniniai vamzdžiai: elektroninių vamzdžių stiprintuvas yra palyginamas su skaitmeninio garso šaltinius (pvz., CD, VCD, DVD ir kt.) siekiant sušvelninti arba panaikinti skaitmeninio garso su tulžies skonis, taip, kad garsas tampa šiltas ir pilnas muzikos ir erdvus jausmas, tokiu būdu gauti saldus ir minkštas muzikos skonį.Jei naudojate bendrą tranzistorinis stiprintuvas norėdami atkurti garso, jūs pajusite, šiurkštus ir nemalonus.Taip yra todėl, kad skaitmeninis garsas, vadinamieji tranzistorinis garsas.

【Įvadas į mašiną medžiagų】

◆5Z3P lygintuvas, 33UF Japonijos chemijos kondensatorius + 150UF "Philips" high-speed low-varža, kondensatorius ir 20H droselis ritė (skaičius I573012) (dvi, 40H iš viso) forma LC filtras.Poveikis tulžies pūslės ištaisymas yra subtilesnis nei akmens ištaisyti aukšto dažnio, ir garsas yra suapvalinti.Poveikis induktyvumą filtravimas yra geriau nei, kad padidinti talpą, kondensatorius, garsas bus ne riebalai, o ji jaučiasi sotūs!

◆Dual 230V 80MA aukštos įtampos elektros tiekimo, 6N8P ir 6DJ8 vamzdžiai naudoti 3.15 V-0-3.15 V KINTAMOSIOS srovės maitinimo šaltinis.Naudojant šį kaitinimo ryšio metodas ne tik išlaiko muzikos žavesio AC kaitrinių, bet taip pat turi ne dabartinis garso.Triukšmo sumažinimo efektas yra geriau, nei naudojant rezistorius padidinti potencialą.

◆Nenaudojant sankabos kondensatorius ir inter-etapas prikabinti kondensatorius, tiesiogines jungtis gali geriau atspindėti muzikos esmę.Išvesties sankaba naudoja Švedija RIFA 1.8 UF skaidrus indas kino kondensatorius.

◆70W gryno vario viela karvės yra pagamintas iš aukštos kokybės-didelio srauto Z11 geležies branduolys (Nr. 765012), droselis ritė ir galios transformatoriaus korpuso yra visiškai ekranuoti, yra mažai magnetinio nutekėjimo, ir dažų gydymas nėra surūdijęs ir gražus.Važiuoklė yra pagaminta rankomis-atidarymo ir pastolių, visas aliuminio važiuoklės ir kietos aliuminio rankenėlės.

◆Japonijos ALPĖS 16 potenciometras.

◆Signalo laidus viduje mašinos priima Teflono sidabruotas viela.

◆Dvi signalo įvestis (įjungtas jungiklis), po vieną signalo išėjimas, RCA terminalai yra visi aukštos kokybės variu lotus sėdimos vietos.

◆Visas aliuminio važiuoklės dydis: 190x60x300mm (5.6 KG)

Nė vienas klientas komentarus šiuo metu.

<

Panašūs produktai